Boblberg logo
Nanna – Fandt nye venskaber i en tid med flytning, ensomhed og sygemelding

Nanna – Fandt nye venskaber i en tid med flytning, ensomhed og sygemelding

23-årige Nanna flyttede fra sin hjemby og dermed længere væk fra venner og familie. Efter en arbejdsskade blev hun sygemeldt og kunne derfor ikke længere køre bil. Grundet distancen til hendes omgangskreds, blev det pludselig svært at holde kontakten. Dagene blev ensomme, og hun begyndte at føle sig meget alene.

Nanna stødte på Boblberg på nettet og oprettede straks en bobl, hvor hun søgte venskaber, da hun tænkte, det var en god mulighed til at finde nye fælleskaber. Her fandt hun bl.a. jævnaldrende Ida, som hun endte med at mødes med. Kemien var så god mellem dem, og i dag snakker de to veninder sammen hver dag.

”Hvis jeg har en dårlig dag eller har brug for at snakke med nogen, så skriver jeg med hende.”

- Nanna

Nanna flyttede igen længere væk, da hun skulle læse til Produktionsingeniør. Denne gang brugte hun også Boblberg til at finde nye bekendtskaber, hvor nogle efterfølgende har udviklet sig til venskaber. Hun mødte bl.a. to nye veninder, som hun går ture med.

Nanna vil ikke være foruden sine nye bekendtskaber, for selvom det er grænseoverskridende at mødes med nye mennesker, så synes hun, at det er en god måde at finde nye relationer på.

”Jeg synes det er rart, fordi alle er meget åbne. Alle kommer med samme grund – nemlig at man mangler nogen i sin hverdag.”

- Nanna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her