Boblberg logo
Cecilia – Kom ud på den anden side af sygemelding, spiseforstyrrelse og ressourceforløb med to nye veninder

Cecilia – Kom ud på den anden side af sygemelding, spiseforstyrrelse og ressourceforløb med to nye veninder

Cecilia på 26 år har været igennem en længere periode med sygemelding efter en spiseforstyrrelse og er pt. i gang med et ressourceforløb. Cecilia havde brug for et nyt pust i livet, og derfor besluttede hun sig for at starte på en frisk med nye mennesker omkring hende, som hun ville finde på Boblberg.

”Jeg er ret genert, så jeg havde svært ved at kaste mig ud i det.”

- Cecilia

Cecilia valgte at skrive på andres bobler, bl.a. til Camilla på 26 år, som hun kom i god kontakt med. De to endte med at skrive sammen et par måneder og besluttede så, ret impulsivt, at mødes. De er i dag blevet rigtig gode veninder og mødes til hyggelige gåture og gode snakker over en chailatte.

”Vi klikkede virkelig godt og snakkede godt sammen. Jeg kunne være mig selv fra første sekund, og var også ærlig omkring min spiseforstyrrelse med det samme.”

- Cecilia

Efter Camilla flyttede til en anden by, ses de to ikke lige så ofte, men skriver sammen hele tiden og mødes så meget, de kan. I mellemtiden er Cecilia også kommet i kontakt med en ny pige, som hun har mødtes med flere gange, og som også er gået hen og blevet en rigtig god veninde.

Cecilia er ikke færdig med at bruge Boblberg og kigger stadig efter andre fællesskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her