Boblberg logo
Sarah – Fik stablet en bogklub på benene efter at være flyttet til en ny by

Sarah – Fik stablet en bogklub på benene efter at være flyttet til en ny by

Sarah på 22 år stod midt i en flytning, da hun første gang stødte på Boblberg. Sarah ville gerne starte en bogklub i sin nye by og på den måde få skabt et netværk af nye bekendtskaber. Hun oprettede derfor sin egen bobl og fik flere henvendelser fra andre, som gerne ville være en del af hendes bogklub.

Sarah mødtes først med en pige, som havde henvendt sig, og efterhånden som der kom flere til, aftalte de at mødes allesammen. I dag består bogklubben af fem personer, både jævnaldrende mænd og kvinder, som alle har mødtes gennem Boblberg. Bogklubben mødes, når de har læst en aftalt del af bogen, hvilket ca. er en gang om måneden. De snakker både om den bog, som de netop har læst, samt hvilken en der skal være den næste, men finder bestemt også tid til en god hyggesnak om andet end bøger over en kop kaffe/the.

De er alle meget forskellige i gruppen – både personligt, men også i deres smag af bøger, så de stemmer om, hvilken der skal være den næste og får på den måde læst flere forskellige genre, som de måske ellers også ville have læst.

”Boblberg er et rigtig fint koncept – det er jo for alle aldre og emner.”

- Sarah

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.967 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her