Boblberg logo
Tina – Ny venindegruppe hjalp hende over på den anden side af en skilsmisse

Tina – Ny venindegruppe hjalp hende over på den anden side af en skilsmisse

54-årige Tina var netop blevet single og havde brug for nyt indhold i livet – nogle til at snakke, ud at spise, gå i byen og i biografen sammen med. Så da hun blev bekendt med Boblberg, oprettede hun straks en bobl, hvor hun søgte efter nye venskaber.

Kort tid efter var Tina i kontakt med tre jævnaldrende kvinder, som besluttede sig for at mødes. De fire kvinder mødtes første gang til en biograftur og gik efterfølgende ud for at spise. Tina havde god kemi med alle tre, men der var én, hvor kemien lige var dét bedre. Det var Dorthe. De klikkede sammen på en helt særlig måde lige fra første sekund, og siden da har de haft nogle enorme gode snakke, hvor Dorthe især støttende Tina efter skilsmissen.

Venindegruppen har efterfølgende hygget sig meget i hinandens selskab – bl.a. har de mødtes til en kop the, shoppet i det lokale storcenter, spist en is og meget andet.

Tina er desværre flyttet til en ny by langt væk nu, så sammenkomsterne i venindegruppen er desværre sjældne, men en dag skete der noget pudsigt i den nye by. Tina sad og nød sin have, hvor der pludselig kommer en kvinde forbi og spørger, om hun ikke er aktiv på Boblberg, da hun virkede bekendt. Det kunne Tina jo svare ja til – og lige fra det sekund gik snakken. Tina inviterede hende ind i haven, og de har nu haft nogle rigtig gode snakke. Tina håber og tror på, at de snart skal mødes til noget mere.

Tina er vild med Boblbergs koncept og anbefaler det vidt og bredt. Hun er stadig aktiv på Boblberg og håber at finde flere fællesskaber.

”Super fedt koncept – tak for, at I er der for os, som mangler nye fællesskaber.”

- Tina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her