Boblberg logo
Søren – Fandt en brætspilsmakker til at fylde de ensformige hverdage ud med

Søren – Fandt en brætspilsmakker til at fylde de ensformige hverdage ud med

Søren på 40 år manglede nye venner i sit nærområde, da han ved siden af arbejdet godt kunne føle, at dagene blev for ensformige. Søren er en mand, der godt kan lide at lave en masse forskellige og sjove ting i sin fritid, og her følte han lidt, at hverdagen godt kunne blive for ens, når hans venner heller ikke havde tid til at mødes spontant.

En dag snakkede Søren med hans veninde om, hvordan man kunne skabe sig et bredere netværk, hvor hun her anbefalede Boblberg. Han blev nysgerrig og gik efterfølgende ind for at oprette sin egen bobl, hvor han fortalte om sine interesser som brætspil, gåture, og at han bare manglede en "hverdagsven" at dele dage og oplevelser med.

”Når man når en vis alder, så har ens omgangskreds ofte for travlt i hverdagen til at mødes.”

- Søren

Der gik ikke længe før, at Søren fik de første henvendelser fra andre med samme interesser, som var det samme sted i livet. Han skrev med nogle, som var fra samme område som ham selv, hvilket var vigtigt for Søren, da han gerne ville have det til at være nemt at mødes i hverdagen.

Én af henvendelserne var fra Mikael, som er jævnaldrende med Søren, og de to begyndte at skrive sammen om deres fællesinteresse for brætspil. Ingen af dem havde et stort netværk, og efter at de havde skrevet lidt sammen, besluttede de sig for, at de ville sætte sig ned og spille et brætspil sammen. Søren inviterede Mikael hjem til sig selv, hvor de kunne spille og snakke samtidig. Dette var en stor succes, da snakken gik fra første sekund, og de virkelig hyggede sig i hinandens selskab, hvilket efterfølgende blev gentaget flere gange. I dag mødes de forskellige steder og spiller brætspil, og Søren har siden hen afholdt spilleaftener med andre bekendte, hvor Mikael også er inviteret med.

”Boblberg er et fedt sted med et rigtig fint koncept og en god mulighed for at finde nye fællesskaber.”

- Søren

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her