Boblberg logo
Ann-Mari – To nye veninder til fælles oplevelser

Ann-Mari – To nye veninder til fælles oplevelser

På en helt almindelig aften kørte der aften tv hjemme hos 58-årige Ann, hvor tre piger blev interviewet omkring deres venskab, og hvordan de havde mødt hinanden. Det var netop her, at Ann hørte om Boblberg første gang. Ann blev inspireret af de tre veninder og besøgte Boblberg med det samme, da hun er et meget socialt menneske, og som sådan set allerede har veninder, men havde plads til endnu flere. Derfor oprettede hun sin første bobl, hvor søgte veninder til café-, biograf- og teaterture.

Ann-Mari kom hurtigt i kontakt med en sød, jævnaldrende kvinde, som hun i dag mødes med en gang om ugen. Kemien er bare super god mellem dem, og de har været på forskellige ture og drukket kaffe sammen. Hun har endda også hjulpet med at passe Ann-Maris børnebørn.

Ann-Mari har for nyligt fået kontakt til endnu en kvinde, som hun allerede har mødtes med et par gange. De har planer om at tage i byen og på ture sammen, når samfundet åbner op igen efter covid-19.

Ann-Mari synes, at Boblberg har så mange forskellige muligheder og tilbud, at hun uden tvivl vil blive ved med at bruge det. Boblberg har været med til at udvikle hendes horisont, og det overrasker hende, at der er så mange mennesker, som benytter Boblberg. Ann er i hvert fald parat til at mødes med flere, og hendes oplevelse med Boblberg har været fantastisk.

”Det er inspirerende, alsidigt, forskelligt, og så er der plads til alle. Man skal ikke være bange, der er plads til alle slags mennesker.”

- Ann-Mari

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her