Boblberg logo
Anitta – Fandt som tilflytter en frokostveninde

Anitta – Fandt som tilflytter en frokostveninde

53-årige Anitta arbejder hjemme, men har for det meste dagtimerne fri, hvorfor hun savnede noget at fylde timerne ud med. Anitta var netop tilflyttet til en ny by, og ungdomsveninderne var derfor ikke tæt nok på til, at de lige kunne svinge forbi en hverdag. Så da Anitta tilfældigt faldt over Boblberg på nettet, tænkte hun, at det var hendes chance til at finde en eller flere lokale veninder, som hun kunne lave aftaler med i dagstimerne.

”Jeg tog tilløb – en masse tanker gik gennem mit hoved, for det kunne hurtigt komme til at lyde som om, at jeg ikke havde nogen veninder, hvilket jo ikke er rigtigt.”

- Anitta

Men Anitta kastede sig ud i det og skrev til Heidi, da hun syntes, at hun lød som en sød kvinde. Heidi svarede, og de skrev kort tid sammen før, at de besluttede sig for at mødes. De mødtes første gang til en frokost i byen, hvor kemien var der fra start.

”Det var lidt nervepirrende, for det er jo lidt en date – bare med veninder.”

- Anitta

Anitta og Heidi klikkede så godt sammen, at de efterfølgende har mødtes to gange til frokost og gode snakke, men så kom covid-19 til Danmark, hvilket desværre satte en midlertidig stopper for deres aftaler, da de ikke var i samme coronaboble. Anitta håber og tror på, at de skal ses igen lige så snart situationen tillader det.

Anitta har været meget begejstret for brugen af Boblberg og kunne sagtens finde på at benytte sig af platformen igen. Hun har også anbefalet det til sin datter, da hun også mangler lidt nye bekendtskaber i nærområdet.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.656 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her