Boblberg logo
Per – Fandt legeaftaler til sin 4-årige datter

Per – Fandt legeaftaler til sin 4-årige datter

Det var helt tilfældigt under en praktikmesse, at Per på 47 år blev bekendt med Boblberg, hvor han lige fra start af syntes rigtig godt om konceptet. Pers datter Maja, på dengang fire år, ville rigtig gerne have nogle legeaftaler, da mange af de fædre, som Per gik i fædregruppe med, boede for langt væk fra dem til spontane legeaftaler.

”Boblberg var et oplagt sted at søge efter legeaftaler til min datter.”

- Per

Per oprettede derfor en bobl, hvor han søgte efter legekammerater til sin datter, hvor der hurtigt tikkede 3-4 henvendelser ind. Iblandt var Livas mor, der skrev en kort besked til Per – og da hendes datter både var jævnaldrende med Maja og boede i samme by, var det et helt oplagt match.

”Vi fandt hurtigt ud af, at de to små piger helt sikkert var et godt lege-match.”

- Per

Første møde foregik på en legeplads i byen, hvor de to piger fik mulighed for at lære hinanden at kende og lege lidt sammen. Siden første møde er der kommet flere og andre legeaftaler til via. Boblberg, men Maja og hendes nye veninde har stadig en legeaftale ca. en gang om måneden.

Per synes Boblberg er en super idé og et genialt koncept, der især under coronanedlukningen har været en super måde at udvide sit netværk og få flere relationer. Lige nu mangler han også en badmintonmakker til den næste sæson, som han gerne vil finde via Boblberg.

”Boblberg er et genialt koncept, der dækker stort set alle interessefællesskaber eller sociale relationer - prøv det af!”

- Per

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her