Boblberg logo
Stine – Samlede en venindegruppe til dans, ridning, god mad og meget mere

Stine – Samlede en venindegruppe til dans, ridning, god mad og meget mere

29-årige Stine flyttede Sønderjylland til Nordjylland, da hun skulle flytte sammen med sin kæreste, hvor afstanden gjorde, at hun ønskede at finde nogle veninder, som var tættere på. Derfor gik hun ind på Boblberg og oprettede en bobl, hvor hun skrev, at hun var tilflytter til byen og derfor søgte nye bekendtskaber, som ville med på cafébesøg, biografture m.m.

Stine valgte samtidig at kigge på andres bobler og henvendte sig også på dem, men fik også flere svar på sin egen bobl.

Det endte ud i, at hun skabte en venindegruppe på fire, der boede i nærheden af hende. Stine startede med mødes med den ene, som også skulle mødes med en anden, og de valgte at slå det sammen og mødtes derfor alle tre, som i dag er en del af venindegruppen. De fire veninder taler tit om, at de er meget forskellige ift. uddannelse og omgangskreds, og dermed aldrig havde mødt hinanden, hvis ikke det havde været for Boblberg.

”Det er jo dét med Boblberg – at man ikke nødvendigvis finder dem, som man ellers ville have haft mødt.”

- Stine

Veninderne har både været ude at spise Street Food og på caféer sammen, som den sidste veninde også blev en del af. Venindegruppen ses løbende til weekend arrangementer, som de skiftes til arrangere. De har både været ude at danse salsa og til ridning.

”Vi passer så godt sammen, vi harmonerer godt.”

- Stine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her