Boblberg logo
Heidi – Fandt en ligesindede førtidspensionist at dele hverdagen med

Heidi – Fandt en ligesindede førtidspensionist at dele hverdagen med

Heidi på 45 år er førtidspensionist efter en mislykket operation i ryggen, der desværre har ført til kroniske smerter i hverdagen. Så da hun blev bekendt med Boblberg, som hun syntes så interessant ud og bestemt virkede som noget for hende, oprettede hun sin egen bobl, hvor hun søgte efter nye venskaber til at gå ture med, træne eller bare hygge sig med.

Blandt de mange henvendelser var der bl.a. jævnaldrende Henriette, som boede i samme by. Efter lidt snak besluttede de sig for at mødes til en kop kaffe.

”Jeg havde lidt ondt i maven, det var jo en form for venindedate.”

- Heidi

Heldigvis var kemien der med det samme, og det føltes som om, de havde kendt hinanden i flere år. Heidi sad efterfølgende og tænkte, om det virkelig kunne være rigtigt, at hun havde mødt én, hun klikkede så godt med fra start. Heidi og Henriette er blevet gode veninder i dag og går mange ture sammen i lokalområdet, som også undervejs byder på genbrugsjagt og cafébesøg.

Det har betydet meget for Heidi at have fundet en god veninde under coronapandemien, og da de begge er førtidspensionister, fandt de også en enorm tryghed i hinanden og følelsen af, at man ikke blev dømt, men der var forståelse for den situation, de begge stod i.

”Vi supplerer hinanden så fantastisk.”

- Heidi

De mødes tre gange om ugen og har også mødt hinandens familier på skift, og nu planlægger de, at de alle skal mødes sammen. Derudover har Heidi og Henriette en plan om at finde flere førtidspensionister på Boblberg og lave deres egen lille gruppe sammen.

”På Boblberg er der plads til alle, det er så fedt et sted! Det er bare at gøre det, prøv det! Kom ud af din komfortzone, lige pludselig finder du dit match.”

- Heidi

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.969 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her