Boblberg logo
Charlotte – En ny gåveninde hjalp med at udfylde de tomme dagstimer

Charlotte – En ny gåveninde hjalp med at udfylde de tomme dagstimer

46-årige Charlotte arbejder i plejesektoren om aftenen og har derfor masser af tid om dagen til gåture. Her gav hun hurtigt Boblberg en chance, og brugte platformen til at søge efter gåmakkere. Hun fik hurtigt fem henvendelser, og pludselig stod hun med mange personer, som gerne ville gå ture med hende. Hun skrev bl.a. lidt frem og tilbage med en sød kvinde, Lou, som hun aftalte at mødes til en gåtur med.

Der var rigtig god kemi på deres gåtur, og de kunne snakke om alt mellem himmel og jord. Efterfølgende har de gået mange ture sammen og endda også længere ture på op til 15 km. Det pudsige er, at Lous søn har gået i klasse med Charlottes søn, hvilket de har snakket meget omkring. De er i dag blevet så gode veninder, at Lou også har inviteret Charlotte med hjem til kaffe og mad.

Udover Lou har Charlotte også gået ture med Morten, som bor i samme by.

Charlotte er rigtig positiv over Boblberg, da det her med at lære nye mennesker har været meget vigtigt for Charlotte, som har det rarest med selskab.

”Der er rigtig mange ensomme mennesker i verden, som mangler muligheden for det at være social og være sammen med andre, og det kan Boblberg hjælpe med.”

- Charlotte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.598 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her