Boblberg logo
Melissa – Fandt en veninde til bl.a. filmquizaftener

Melissa – Fandt en veninde til bl.a. filmquizaftener

28-årige Melissa havde længe gået og syntes, at det var svært at finde nye venner som voksen, bl.a. fordi, at hun ikke havde penge til at starte til eksempelvis en sportsgren. Netop det havde hun en god snak med sin søster omkring, hvoraf hun her blev anbefalet at prøve Boblberg. Melissa valgte at derfor at prøve Boblberg, da det var gratis, og søgte efter venner og veninder med lignende interesser.

Efter et par uger med samtaler og beskeder frem og tilbage mødtes Melissa med en sød kvinde. De havde længe skrevet om at tage til en filmquizaften i den lokale by og besluttede sig endelig for at deltage. De valgte at mødes ude foran lokalet – og med sommerfugle i maven, gik de ind i lokalet, satte sig ned og gjorde sig klar til quizzen. De endte begge med at tabe stort, men som Melissa beskrev det, så havde de det super sjovt alligevel.

Melissa er vild med Boblberg og er glad for, at det kun er baseret på venskabelige relationer. På den måde kan man føle sig mere sikker på, hvad folks intentioner og forventninger er, men samtidig kan man også åbne sig op og være sårbar. Hun kunne uden tvivl finde på at bruge Boblberg igen til at finde en ny veninde, træningsmakker, caféveninde etc. Det er også noget Melissa ville anbefale til andre, som har stået i hendes situation.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her