Boblberg logo
Karina – Har fundet to gode bekendtskaber som tilflytter i ny by

Karina – Har fundet to gode bekendtskaber som tilflytter i ny by

33-årige Karina arbejder til dagligt på kontor og interesserer sig for træning og maler også en del i sin fritid. Hun var netop flyttet til en ny by og savnede derfor nye bekendtskaber og fællesskaber i nærområdet. Det var helt tilfældigt, at Karina faldt over Boblberg på nettet, men blev nysgerrig og gik ind for at tjekke det ud. Der gik ikke længe før, at hun havde oprettet sin egen bobl, hvor hun skrev lidt om, hvem hun var, og hvad hun søgte, samt hvilke interesser hun havde i håb om at finde nogle bekendtskaber med de samme interesser som hende selv.

”Hvis man søger noget, har jeg lært, at den bedste måde er at række ud, og i det her tilfælde var den bedste måde at skrive lidt om, hvem man var, og hvad man søgte.”

– Karina

Gennem Boblberg har Karina fået to gode bekendtskaber, men har dog været begrænset i at mødes indtil nu pga. covid-19 restriktionerne. Hun skriver dog med dem jævnligt, den ene dagligt, og Karina tror på, at især den ene, kan ende i et rigtig godt venskab på lang sigt.

”Jeg synes, at det er en super god idé og super nemt at oprette sig og kommunikere på.”

– Karina

Karina har været rigtig glad for at bruge Boblberg, og hun bruger det stadigvæk. Hun synes, at det er rart med en platform, som ikke er en datingside, men en side hvor man kun kan finde bekendtskaber og fællesskaber i ens nærområde.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her