Boblberg logo
Amiyaan - Fandt nye venner, da han flyttede fra den ene ende af landet til den anden

Amiyaan - Fandt nye venner, da han flyttede fra den ene ende af landet til den anden

Amiyaan på 19 år stod pludselig uden venner og familie tæt på, da han flyttede til den anden ende af landet pga. studie. Det besluttede han sig dog for at gøre noget ved, da han blev bekendt med Boblberg og oprettede sin egen bobl, hvor han skrev, at han søgte efter nye bekendtskaber i byen samt lidt om hans interesser.

”Jeg søgte nye bekendtskaber/venner, da jeg ikke kendte nogen i den by, jeg flyttede til.”

- Amiyaan Ahmer

Han endte med flere bekendtskaber, hvor nogle af dem i dag også har udviklet sig til venskaber. Han har bl.a. mødtes med en, hvor de tog på brætspilscafé sammen med hans venner, hvilket måske tog lidt af den akavede stemning, som Amiyaan frygtede, at der ville være, men heldigvis ikke var. I dag er Amiyaan flyttet tilbage pga. endt studie, men det forhindrer ham ikke i at holde kontakten med de venner, som han fik. De skriver sammen og spiller også online sammen på Discord. De har også planer om at mødes engang i fremtiden igen.

Selvom Amiyaan er flyttet tilbage, så bruger han stadigvæk tid på Boblberg, da han synes, at det er en super god hjemmeside, men også fordi, at han håber på at kunne hjælpe, hvis der er andre, som har det ligesom ham, da han flyttede væk fra familie og venner.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.948 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her