Boblberg logo
Amanda – Nye relationer blomstrer som tilflytter til ny by

Amanda – Nye relationer blomstrer som tilflytter til ny by

Amanda på 21 år var tilflytter til byen og følte derfor, at hun manglede flere relationer i sin hverdag. På daværende tidspunkt var Amanda dog ikke i stand til at gribe relationerne fysisk, hvorfor hun ikke tøvede et sekund på at oprette sig på Boblberg, da hun hørte om platformen fra sin mentor på den uddannelse, hun gik på.

”Min mentor mente, at det kunne være en platform lige for mig.”

- Amanda

Amanda søgte efter flere relationer og et større netværk, som hun kunne dele livets små glæder med. Til sin store overraskelse kom hun i kontakt med overraskende mange, og i dag er der ingen tvivl om, at hun har dannet venskaber, som kommer til at vare ved i fremtiden.

”Jeg har helt klart fået en håndfuld rigtig gode venner med på vejen, og det udvikler sig stadigvæk i den helt rigtige retning. Der kommer flere/nye beskeder ind i indbakken hver dag, og nye relationer bliver bygget op over en periode.”

- Amanda

Amanda mener, at Boblberg er en fantastisk platform til ensomme, unge som gamle, til at danne nye bekendtskaber – især fordi, at det er en nem og tilgængelig side, som alle kan finde ud af.

”Hvis du som menneske oplever ensomhed, så ty ikke med at gå til tasterne og skriv en bobl på platformen – det er ikke farligt, og det behøver ikke være komplekst, det man skriver om sig selv.

- Amanda

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.717 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her