Boblberg logo
Heydi – Fik glæden tilbage med to pennevenner efter en hård tid

Heydi – Fik glæden tilbage med to pennevenner efter en hård tid

En tur på kommunen skulle vise sig at få stor betydning for 54-årige Heydi, der er flexjobber efter at have haft blodpropper i benet. Her rettede hun nemlig helt tilfældigt blikket mod et Boblberg-banner, hvilket fik hende til at undersøge platformen nærmere, da hun kom hjem. Heydi har oplevet venskaber i sit liv, der ikke har været gensidige, hvor den ene part altid har været mere i centrum i stedet for, at det gik begge veje, hvilket hun syntes har været ærgerligt. Dette var derfor også springbrættet til, at hun oprettede sin egen bobl på Boblberg, hvor hun søgte efter flere veninder. Hun fik flere henvendelser, som i dag har udviklet sig til to skønne pennevenner, som hun glæder sig til at mødes med, når corona tillader det.

Efter sin succes med mange henvendelser på venindeboblen, har Heydi og hendes mand også oprettet en bobl, hvor de søger efter nye kormedlemmer til deres fælles kor, hvor de selv er sangere og sangskrivere.

Heydi vil til hver en tid anbefale det til andre og har også selv nævnt det for flere i sin omgangskreds. Heydi bruger platformen så ofte, at hun ikke selv tænker over hendes ”forbrug” mere, da det er blevet en helt naturlig del af hendes dagligdag at tjekke Boblberg.

”Boblberg er sat rigtig godt op og nemt at bruge – og så er konceptet bare rigtig godt.”

- Heydi

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.600 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her