Boblberg logo
Mette - Fandt tre nye veninder, imens hun sad i Australien

Mette - Fandt tre nye veninder, imens hun sad i Australien

I 2017 tog Mette på 53 år til Australien for at besøge sin familie og holde jul og nytår. Mette blev for et par år tilbage single, og mange af hendes venner var i parforhold, hvilket gjorde, at dem som hun normalt lavede ting med, ikke havde tid til at ses. Imens Mette sad i Australien, stødte hun på Boblberg på nettet og tænkte, at det lød fedt. Hun oprettede sig som bruger og kiggede på andres bobler, men endte hurtigt med at lave sin egen bobl. Her søgte hun en ven, som hun kunne gøre alt med – lige fra cafébesøg, cykelture og til at tage i biffen sammen med.

Der gik ikke længe før, Mette fik en masse henvendelser, og det udviklede sig hurtigt til tre nye veninder. Hendes perleveninde, Tina, fandt hun på Boblberg for halvandet år siden, hvor de aftalte, at de skulle mødes på en café for at se, om de kunne sammen. Dette var der slet ingen tvivl om, og de blev på rekordtid meget tætte. Siden venskabet tog fart for halvandet år siden, har Mette og Tina mødtes minimum en gang i ugen.

“Jeg var endda hjemme hos hende i sidste uge for at hjælpe hende med at male hendes lejlighed.”

- Mette

Mette fandt også to andre veninder, som hun bl.a. er meget aktive sammen med. Hun mødes med den ene på deres ”faste hjørne”, og så går de en masse ture sammen. Den anden veninde fandt hun gennem en fælles interesse, hvor de spinner i fitness sammen. På trods af COVID-19 og nedlukningen af fitnesscentre, så har det ikke sat en stopper for deres venskab, og de fortsætter stadig med at være aktive sammen.

Mette er i dag utroligt glad for sin beslutning og råder alle til at tage springet og kaste sig ud i nye fællesskaber.

“Boblberg er et fantastisk forum, fordi det er så bredt – det kan helt sikkert anbefales.”

- Mette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her