Boblberg logo
Gitte – Ny veninde genvandt hverdagsglæden efter langtidssygemelding

Gitte – Ny veninde genvandt hverdagsglæden efter langtidssygemelding

Gitte på 57 år havde i lang tid arbejdet som sagsbehandler, men efter mange år med en presset hverdag, havde hun været nødsaget til at sygemelde sig efter at være gået ned med stress. Efter en langtidssygemelding havde hun dog endelig fået lidt overskud tilbage i hverdagen og var netop startet i flexjob én time om ugen. Dette efterlod Gitte i en situation med masser af tid i dagligdagen, og hun savnede derfor nogle flere veninder til at udfylde tomrummet, få hende på andre tanker og give hende nye inputs i hverdagen.

En dag faldt Gitte tilfældigvis over Boblberg og sagde til sig selv, at nu skulle det være nok og gik derfor ind for at undersøge, hvad det handlede om. Gitte kunne hurtigt se, at der var mange forskellige muligheder at finde på platformen, hvilket var lige noget for hende, da hun blot ville udvide sin nuværende bekendtskaber. Hun prøvede at søge efter ordet café, hvor der poppede en masse forskellige bobler op. Gitte fandt en bobl, der faldt lige i hendes smag, og hun skrev derfor til kvinden, at hun var frisk på at mødes på en café, til en tur i biografen eller i teateret. De to kvinder skrev lidt frem og tilbage og besluttede sig for at mødes til en tur i biografen. De havde en rigtig hyggelig aften, hvilket blev starten på et langvarigt venskab.

”Jeg kunne godt tænke mig et nyt pust i min ellers fantastiske venindekreds og gik derfor på Boblberg og fandt, hvad jeg søgte efter.”

- Gitte

Gitte og hendes veninde har i dag kendt hinanden i fire år og mødes ca. hver 14. dag, hvor de indtil nu har oplevet en masse forskelligt sammen. De har bl.a. været en tur i Italien sammen, på sommerhustur i Danmark og oplevet mange andre skønne kulturelle oplevelser sammen. Gitte og venindens kemi matcher rigtig godt, da de har mange ting tilfælles, og tilfældigvis begge har været ansat i samme kommune i mange år.

”Det er så skønt at have fundet en veninde, som giver mig så meget glæde i hverdagen.”

- Gitte

Gitte har haft stor glæde af at have taget skridtet ved at bruge Boblberg og går nu med tankerne om, at hun gerne vil finde en veninde, der har lyst til at spille golf med hende.

”Jeg vil klart bruge Boblberg igen – og jeg prøver også at fortælle hvidt og bredt om det, da det er en super måde at finde nye bekendtskaber på.”

- Gitte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her