Boblberg logo
Mette – Stress og angst holdt hende ikke tilbage i søgen efter ligesindede veninder

Mette – Stress og angst holdt hende ikke tilbage i søgen efter ligesindede veninder

Da Mette på 42 år mistede sit job, medførte det sygemelding med angst og stress. Hun var ikke nok med det også blevet alene efter et længere forhold, og hun søgte derfor efter nogle ligesindede, som enten var i, eller kendte til, samme situation som hende selv.

En dag stødte Mette på Boblberg, hvor hun læste om nogle, som havde fundet et fællesskab herigennem. Hun blev hurtigt vild med idéen og tænkte, at det var den perfekte platform for hende til at søge efter nye fællesskaber. Mette ville gerne kommunikere med andre mennesker online til at starte med, før de skulle mødes fysisk. På den måde følte Mette sig tryg bag sin skærm, da hun syntes det var grænseoverskridende.

”Det var en perfekt balance for mig at kunne skrive med folk, uden at skulle mødes med det samme.”

- Mette

Der gik ikke længe før, Mette følte sig tryg nok til at gøre noget aktivt og tog derfor en beslutning om, at hun gerne ville mødes med nogen i den virkelige verden. Det resulterede i, at Mette aftalte et møde med en kvinde, som kendte til præcis samme følelser, som hun selv gik med. De aftalte at mødes for første gang hjemme hos Mette, som til at starte med var et stort skridt for hende - men hun var klar på at udfordre sig selv og springe ud i det!

Da kvinden først var kommet ind ad døren, gik snakken helt naturligt, og de fandt hurtigt ud af, at de havde mange ting tilfælles. Hun var sød og rar, og det viste sig, at hun, ligesom Mette, også havde oplevet stress og angst. De havde begge stor forståelse for hinanden og de problematikker, som de begge gennemgik, hvilket har betydet, at de er blevet rigtig tætte veninder den dag i dag.

Mette og hendes nye veninde holder stadig kontakten, og Mette synes, at det rigtig rart at have fundet en, som forstår ens stress og angst i hverdagen, så hun altid føler, at hun har en at række ud til.

Udover at Mette har fundet en ny ligesindet veninde, er hun også blevet kontaktet af flere andre gennem Boblberg, som ligeledes forstod, hvad hun gik igennem. En af dem var en gammel veninde fra tilbage i tiden, der, ligesom Mette, selv havde været igennem stress og angst. De har nu genoptaget kontakten og skriver sammen om stort og småt.

Mette synes, at idéen omkring hele Boblberg-universet er rigtig god, og at det er en god måde at finde ligesindede på, eller folk som står i samme situation som en selv.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her