Boblberg logo
Mette – Ny venindegruppe hjalp hende ud af ensomheden

Mette – Ny venindegruppe hjalp hende ud af ensomheden

Mette på 26 år bor og arbejder til dagligt i et bofællesskab og spiller i sin fritid i et band, hvor hun synger og spiller elektrisk guitar. Men selvom dagene havde fint med indhold at byde på, begyndte hun alligevel at føle sig ensom. Mette følte, at hun manglede flere tætte veninder og søgte derfor efter mulighederne på internettet. Her dukkede Boblberg frem som noget af det første, hvor hun tog chancen og gik på opdagelse i de mange muligheder. Mette valgte at oprette sin egen bobl, hvor hun eftersøgte nye veninder at mødes med til musik, koncerter, café hygge, en bytur, shopping og meget andet.

Der gik ikke længe før, Mette havde fået sine første henvendelser, og her skilte en særlig henvendelse sig ud fra De Frivilliges Hus. De havde læst Mettes bobl og ville høre, om hun kunne været interesseret i et projekt omhandlende nye veninder og venskaber.

Dette ville Mette meget gerne deltage i, da hun tænkte, at det lød interessant at blive sat sammen med nogle ligesindede piger på hendes egen alder, som også eftersøgte veninder. Derfor spurgte hun tre piger – Nina, Tanja og Camilla – der allerede havde henvendt sig til Mettes bobl, om de ikke ville være med i projektet. Det ville de gerne, og de mødtes derfor først fire gange online, hvor de herefter skulle mødes fire gange fysisk.

Da pigerne mødtes første gang online, blev de sat til at finde ud af, hvilke tre ting de havde tilfælles.

”Det var grænseoverskridende at mødes med dem første gang, for man kommer hurtigt til at tænke, om alt er, som man nu lige havde forestillet sig.”

- Mette

Pigernes første møde gik over alt forventning, og Mette lærte Nina, Tanja og Camilla rigtig godt at kende. De har efterfølgende mødtes online og fysisk i projektet, men har holdt kontakten med hinanden efterfølgende, hvor de fire piger har mødtes fast ca. en gang om ugen. Her har de bl.a. mødtes til gåture på havnen, brætspilcaféhygge og rigtig gode snakke.

Sammen har de oprettet en gruppesamtale, hvor de kalder sig ”BoblBabes”, så de mindes, hvordan de mødtes første gang. De fire piger har aftalt at mødes igen, og her glæder de sig til at skulle ud at spise sushi sammen eller måske en tur på Starbucks.

”Vi er så forskellige, men alligevel så ens. Vi kan allesammen sammen.”

- Mette

Mette synes, at det er fantastisk, at de alle kan snakke om alt sammen og kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen til at finde flere fællesskaber – måske musikfællesskaber. Hun anbefaler bestemt også andre at springe ud i at bruge Boblberg:

”Hvis du føler dig ensom og har svært ved at tage skridtet, så kast dig ud i det og prøv det! Der er helt klart nogle, der kontakter dig, hvis ikke du er så god til at tage kontakt selv.”

- Mette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her