Boblberg logo
Camilla – En ny veninde løsnede op i hverdagen med klatring og paddleboard

Camilla – En ny veninde løsnede op i hverdagen med klatring og paddleboard

Camilla på 29 år bor til dagligt i et rækkehus med sin kæreste og to små børn. Hun var netop blevet uddannet pædagog, og hverdagen ændrede sig nu fra lektier, studieveninder og masser af aktiviteter til en anderledes og mere tidsbestemt hverdag med job og børn.

”Jeg var blevet mor og færdig med at studere, så det gjorde det lidt mere besværligt at skabe nye venskaber.”

- Camilla

Pludselig stod Camilla i en situation, hvor hun manglede veninder, som kunne sætte sig ind i hendes hverdag og liv. Hun oprettede sig derfor på Boblberg og lavede sin egen bobl, hvor hun beskrev sine ønsker om en veninde, som både havde lyst til en tur i byen, men også en aften på sofaen.

Der gik ikke længe før, hun fik respons fra Lykke, som meget gerne ville mødes til at lave alt og ingenting. Camilla svarede hende hurtigt tilbage, og de besluttede sig for at mødes kort tid efter deres samtale var startet på en nærliggende café i byen. Deres første møde gik rigtig godt, og de fandt ud af, at de begge godt kunne lide at lave noget, hvor man fik pulsen op. De valgte derfor at planlægge deres næste aftale, hvor de skulle ud for at klatre sammen, hvilket var lige noget for Camilla.

Siden da har Camilla og Lykke udviklet et rigtig tæt venskab, hvor de både har ses til stand-up paddleboard, været i byen sammen, haft parmiddage med hinandens kærester og meget andet.

”Hun passer helt perfekt ind i min tilværelse, og jeg er i en alder af 29 år blevet et dejligt bekendtskab ringere, som jeg ikke kunne være forruden.”

- Camilla

En anbefaling fra Camilla er, at det bare er om at springe ud i det, for man har intet at miste.

”Man kan selv vælge, hvor anonym man vil være – det er ret fint, for Boblberg er for alle. Hvis du mangler noget i livet, så giv det et forsøg.”

- Camilla

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her