Boblberg logo
Camilla – Kom ud af ensomheden efter opfordring fra sin bostøtte

Camilla – Kom ud af ensomheden efter opfordring fra sin bostøtte

Da Camilla på 30 år gik og følte sig ensom, anbefalede hendes bostøtte hende at bruge Boblberg til at finde nye veninder.

”Hun talte rigtig godt og positivt om det, så det tænkte jeg, at jeg måtte prøve.”

- Camilla

Da Camilla kom ind på Boblberg, blev hun hurtigt fanget af Annes bobl – en jævnaldrende kvinde, der søgte nogen, som ville med i biografen, på café ect. Det var netop det Camilla selv søgte, så hun tog kontakt til hende med det samme.

Da de begge er meget spontant anlagte, aftalte de at mødes kort tid efter. Første møde blev en tur i biografen, og her var der kemi fra første sekund. Efter filmen gik de en tur, hvor snakken også bare gik, og de fandt også hurtigt ud af, at de pudsigt nok er vokset op i samme område.

”Det var så nemt at snakke med hende. Jeg har aldrig nogensinde oplevet at blive så hurtigt veninder med et andet menneske før.”

- Camilla

Anne er nu også blevet en del af Camillas vennegruppe og ses allesammen sammen. De to veninder ses i hvert fald tre gange om måneden, hvor de får tiden til at gå med gyseraftener, barbesøg – og ja, bare alverdens venindeting!

Anne og Camilla er rigtig glade for at have fundet frem til hinanden og har samtidig hjulpet hinanden ud af ensomheden.

”Vi har begge to ikke brug for de store vennegrupper, men hellere færre tætte – og det har vi begge to fået i hinanden.”

- Camilla

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.656 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her