Boblberg logo
Desirée – Veninder sammen om fertilitetsbehandling

Desirée – Veninder sammen om fertilitetsbehandling

Desirée på 40 år blev bekendt med Boblberg i forbindelse med en udsendelse i Go’ morgen Danmark, hvor fire kvinder fortalte om deres nye venskab fra Boblberg. Dette gjorde Desirée nysgerrig og fik hende med det samme til at undersøge den digitale fællesskabsplatform. Desirée var nemlig et sted i livet, hvor hun var flyttet fra Sjælland til Fyn sammen med sind kæreste og to børn, hvorfor hun følte lysten til at søge nye fællesskaber i den nye hjemby.

Desirée oprettede en bobl, hvor hun bl.a. skrev lidt om sig selv og sine interesser for at gå ture og tage på cafébesøg. Allerede en uge efter, at Desirée havde oprettet sin bobl, modtog hun adskillige henvendelser fra kvinder, der delte hendes interesser og ville lære hende at kende.

En af de kvinder, der tog kontakt til Desirée, var Kristina, som hurtigt skulle vise sig at blive en rigtig god og tæt veninde. Desirée og Kristina fik kontakt til hinanden tilbage i 2019, og har stadig tæt kontakt den dag i dag, trods en lang periode med coronanedlukning m.m.

Noget særligt betydningsfuldt som Desirée og Kristina har tilfælles, er deres erfaringer med fertilitetsbehandling. Desirée er allerede blevet mor vha. fertilitetsbehandling én gang tidligere og kæmper i øjeblikket med at blive gravid vha. fertilitetsbehandling for anden gang. Alle disse erfaringer, udfordringer og følelser deler hun med veninden Kristina, der som solomor netop er blevet gravid ved hjælp af fertilitetsbehandling. Selvom Desirée har andre gode veninder i sit liv, så sætter hun ekstra stor pris på venskabet med Kristina, da de netop sidder i samme båd og dermed kan forstå hinandens situation på et dybere niveau.

Desirée er meget glad for, at hun hørte om Boblberg, og vidste hvor hun kunne søge hen, da hun stod i en helt ny hjemby uden nogle bekendtskaber.

”Jeg klappede i mine hænder, da jeg blev bekendt med Boblberg! Så fedt, at man kan finde venskaber i alle aldre – hvor skulle jeg ellers have fundet dem, når man ikke har noget netværk? Det var simpelthen min redning.”

- Desirée

Der er ingen tvivl om, at Desirée vil bruge Boblberg igen. Næste gang vil hun og kæresten forsøge at finde et vennepar, som de kan hygge og spise sammen med.

Desirée har også anbefalet Boblberg til sin mor på 75 år, som flyttede med til Fyn, og som nu har været ude at gå ture med et par skønne kvinder fra Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.950 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her