Boblberg logo
Carina – Gåmakkere og ny veninde vendte op og ned på hverdagen

Carina – Gåmakkere og ny veninde vendte op og ned på hverdagen

Carina på 43 år har tidligere arbejdet med udviklingshæmmede og går for tiden og venter på at starte på ny uddannelse som social- og sundhedsassistent. Efter en svær tid som tidligere misbruger, ADHD og en depression, gik det en dag op for Carina, at hun gennem tiden havde mistet sit netværk og ikke rigtig havde nogen omkring sig i dagligdagen.

”Det har været ret grænseoverskridende at skulle indrømme, at man har mistet sit netværk.”

- Carina

Carinas ekskæreste havde en dag anbefalet hende at prøve Boblberg for at se, om hun kunne finde nogle nye bekendtskaber omkring hende. Dette synes Carina var meget grænseoverskridende, men hun havde brug for at finde nogle personer, der kunne bringe noget positivt ind i hendes hverdag. En dag havde hun taget mod til sig og tænkte ”NU, skulle det være!” og besluttede sig for at oprette en bobl, hvor hun søgte bekendtskaber og en gåmakker til at motivere hende til at komme ud ad døren, da hun havde taget lidt på og gerne ville tabe sig.

Der gik ikke længe før, hun fik de første henvendelser fra både mænd og kvinder, som gerne ville gå ture med hende i lokalområdet.

”Det var rigtig overvældende, at så mange henvendte sig til mig”

- Carina

Carina tog det i sit eget tempo og mærkede efter med hver og en, hun skrev med. Carina ville nemlig gerne se folk an, før hun mødtes med dem, da hun har haft svært ved at stole på folk.

I dag har Carina skrevet med mere end 20 personer og har heraf udvalgt nogle stykker at mødes med. Carina har i dag ses med seks forskellige personer til gåture, hvor hun især klikker rigtig godt med tre af dem.

”Jeg har følt mig tryg ved at tage ud og møde dem.”

- Carina

Carina går ture og får gode snakke ca. en gang om måneden med to af dem, hvoraf den tredje er en lidt anden sag. Hende inviterede hun nemlig hjem til en kop kaffe, hvilket ikke er sket i hele ni år. Her gik snakken bare fra første sekund, og deres møde varede i mere end fem timer.

”Det var vildt for mig, da det aldrig er sket før.”

- Carina

Carina har udviklet et rigtig godt venindeskab og mødes en gang om ugen til gåture, dybe snakke og har også aftalt snart at mødes igen til udstillinger og ture ud af byen for at se noget andet.

Mødet med disse nye bekendtskaber gennem Boblberg har fået Carina til at droppe flyttetankerne, efter hun ikke er sammen med kæresten længere, da hun er startet på at opbygge sit eget nye netværk.

”Jeg har faktisk mødt nogle rigtig rare mennesker på Boblberg. Det bedste er, at folk ikke har dømt mig på forhånd.”

- Carina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her