Boblberg logo
Majse – Har fundet støtte i en kreativ veninde for livet

Majse – Har fundet støtte i en kreativ veninde for livet

Majse på 50 år går til dagligt hjemme, da hun er hjertesyg og prøver at passe på sig selv. Da hun for et par år tilbage var blevet enke, og børnene var flyttet hjemmefra, havde Majse ingen nære relationer tilbage i omegnen af, hvor hun boede. Hun kunne derfor ikke helt kunne finde ud af, hvor kun skulle lande, og hun besluttede derfor til at rive teltpælene op og flytte til en ny by, hvor hun ingen kendte. Majses søn var netop flyttet på et bosted, og hun syntes derfor, at det var rart at kunne følge ham tæt på, så hun kunne støtte ham, hvis der var noget.

En dag gik det op for Majse, at hun godt kunne bruge nogle nye relationer i den nye by og havde netop hørt, at Boblberg skulle være stedet for dette. Hun tænkte, at det var en fed idé og gik ind for at kigge på mulighederne, hvor hun blev meget positivt overrasket over de mange typer af fællesskaber, som man kunne finde i omegnen.

Majse oprettede en bobl, hvor hun beskrev, at hun netop var flyttet til byen og godt kunne tænke sig en ny veninde at gå i biffen med, på café, shoppingture, museumsbesøg og hvad veninder nu ellers laver sammen.

Der gik ikke længe før, at Maja henvendte sig. Hun var meget interesseret i at mødes med Majse, da hun ledte efter præcis det samme. De besluttede sig hurtigt for at mødes, hvilket gik over alt forventning, og de fandt hurtigt ud af, at de havde en masse tilfælles inden for kreativitet og naturen.

”Jeg har været så heldig at møde verdens sødeste veninde på Boblberg, og vi har lige haft 1-års dag.”

- Majse

I dag har Majse og Maja været veninder lige side deres første møde, hvilket har gjort dem meget tætte. Når de mødes, laver de mad, tager på shoppingture, tegner og hygger sammen om en masse forskellige ting, samtidig med at de får sig nogle rigtig gode snakke.

De har ligeledes mødt hinandens familier og kan rigtig godt lide at mødes med dem også, når de er sammen. Majse har en autistisk søn, som Maja især kan godt med.

”Maja har taget imod ham med åbne arme fra første sekund.”

- Majse

Maja har også støttet Majse i hendes sygdomsforløb, hvor hun har været med på hospitalet, bl.a. til en tre timers lang scanning. Majse er så taknemmelig og glad for den støtte, som hun har fundet i Maja - hun er med gennem tykt og tyndt.

Majse og Maja har i dag dagligt kontakt med hinanden, faktisk så mange gange om dagen, at de skriver godmorgen og godnat til hinanden.

”Det har været en fantastisk rejse, vi har taget sammen, og det er simpelthen det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Intentionen er, at Maja og jeg kommer til at hænge på hinanden resten af livet.”

- Majse

Majse vil klart anbefale andre at bruge Boblberg, da hun mener, at det er en mulighed, som man ikke kan gå glip af. Majse vil gerne lære at strikke, hvilket hun tænker er oplagt at søge efter på Boblberg.

”Boblberg er den fedeste løsning, det er så godt. Det er en mulighed, som man ikke må gå glip af.”

- Majse

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.950 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her