Boblberg logo
Winni – Efter flytning og blodprop i hjertet fandt hun en ny gå-veninde

Winni – Efter flytning og blodprop i hjertet fandt hun en ny gå-veninde

Da en blodprop i hjertet pludselig fik vendt hverdagen på hovedet for 55-årige Winni, tog hun til eftertanke, hvordan hendes krop efterfølgende reagerede. Hun havde svært ved at lande på benene igen og følte derfor et behov for at komme tættere på sin familie, børn og børnebørn. Hun rev derfor teltpælene op for at flytte tættere på, hvilket gjorde, at hun pludselig stod uden det vante netværk fra tidligere. For selvom familien nu boede tæt på, og Winni har en lille hund at passe, ville hun gerne have noget adspredelse i hverdagen med et nyt netværk til spontane aftaler.

Coronasituationen gjorde det heller ikke nemmere at møde nye mennesker fysisk i foreningerne eller arrangementerne i byen, da alt var lukket ned. Men da Winni kom i tanke om, at hun havde hørt om Boblberg gennem sit tidligere job som sygeplejerske, tænkte hun, at hun da kunne afprøve det af i den nye by i sin færden på nye venskaber.

Winni oprettede en bobl, hvori hun søgte mandlige og kvindelige venner til at gå i biografen med, koncerter, teater, caféture og meget mere, når samfundet åbnede op igen, men til en start kunne de mødes til en gåtur i det naturskønne område til fods, med afstand selvfølgelig, og med hunden som følgesvend.

Winni valgte samtidig at henvende sig på andres bobler for at mødes på midten, og her skrev hun til Kirsten. Kirsten søgte veninder til mange af de samme ting, som Winni også søgte i en ny veninde. De fik skabt kontakt og skrev lidt sammen for at finde ud af, hvornår og hvordan de skulle mødes.

De besluttede sig for at mødes første gang til en gåtur i skoven, og her gik snakken derudad. Mere end 2,5 time varede deres første møde, hvor de fandt ud af, at de havde masser af fælles interesser.

”Vi nåede langt omkring ved første møde, og det gør vi faktisk hver gang.”

- Winni

Winni og Kirsten har efterfølgende mødtes flere gange, faktisk en til to gange om ugen, og skriver også sammen imellem de mødes. De har mødtes til mange gåture med afstand og haft gode snakke.

”Når verden åbner igen, har vi aftalt, at vi skal på café, i biografen og til forskellige kulturelle oplevelser.”

- Winni

Winni ser frem til at lave mange flere ting med Kirsten i hverdagen og weekenderne til forskellige aktiviteter. Winni holder nemlig meget af selv at være aktiv gennem friluftslivet, svømning og teltture, som hun håber at kunne dele med Kirsten. Hun bruger fortsat Boblberg og kunne samtidig godt tænke sig at søge flere former for fællesskaber gennem platformen, som f.eks. madklubber og spilleaftener.

Winni anbefaler andre at springe ud i at prøve Boblberg til at finde et nyt eller flere netværk, da man ikke har noget at tabe.

”Boblberg er en rigtig god idé – jeg kan godt lide konceptet, og at det er uforpligtende.”

- Winni

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her