Boblberg logo
Jette – Fandt ligesindede veninder efter skilsmisse

Jette – Fandt ligesindede veninder efter skilsmisse

Efter en skilsmisse kan det være svært at bibeholde de venskaber, man nu engang havde sammen som par, og man bliver nogle gange nødt til at tage nye metoder i brug, når det handler om at skabe sig et nyt netværk. Det fandt Jette på 53 år ud af, da hun pludselig selv stod i samme situation efter sin egen skilsmisse. Selvom arbejdet skulle passes i dagtimerne, blev aftenerne hurtigt lange, når hun sad alene, da børnene var flyttet hjemmefra. Jette prøvede at mødes med venner og bekendte fra det tidligere forhold uden eksmanden, men det var ikke helt det samme, og Jette følte, at hun havde brug for et større netværk og en rigtig god veninde, som hun kunne lave en masse forskellige ting med.

En dag stødte Jette på Boblberg og tog springet ud i at prøve noget nyt og uvant i forhold til det, som hun førhen havde været vant til. Hun oprettede en bobl, hvor hun beskrev de interesser, som de bl.a. kunne dele sammen: cafébesøg, gåture, biografaftener, musikoplevelser og fællesspisninger, blot for at kunne starte et sted og se, hvad de havde lyst til sammen.

Kort tid efter fik hun fem henvendelser fra jævnaldrende og interesserede kvinder, der søgte præcis det samme som Jette. Det var meget overvældende for Jette, for tanken havde til at starte med blot været en enkelt eller to, men hun tog tyren ved hornene og svarede naturligvis dem alle tilbage hurtigt. Jette skrev med dem alle for at finde ud af, hvordan kemien var, og her var der særligt en, som faldt i Jettes smag. Det var Laila, der var præcis det, som Jette søgte – en veninde, der arbejder til hverdag og har samme værdisæt som Jette selv.

Jette og Lailas venskab har i dag udviklet sig til, at de ses i dag hver 14. dag, hvor de spiser frokost, går ture og sludrer sammen. I efteråret kørte de til Haslev sammen og var oppe i skovtårnet for at bestige det, og efterfølgende tog de på Holmegaard glasværk for at se glaspusteri. Jette og Lailas venskab har især været brugbart under covid-19, hvor de har kunne gå en masse lange ture sammen – ofte på 3-4 timer, hvor de har pakket en rygsæk med sandwichs og drikkelse.

”Laila har virkelig ført os sammen, og vi er blevet rigtig gode veninder.”

- Jette

Jette prøvede også selv at henvende sig på nogle andres bobler, og her har det bestemt også båret frugt. Jette fik skabt kontakt til Gitte, hvor de startede ud med at skrive sammen som pennevenner under corona, idet Gitte var i risikogruppe. De skrev sammen i lidt tid, hvor de vendte mange personlige interesser og dybe emner, hvilket gjorde, at de fik skabt et trygt og stærkt bånd til at starte med. Gitte blev kort tid efter vaccineret, og de har nu mødtes fysisk for første gang. Jette og Gitte aftalte at mødes til en kop kaffe en sen eftermiddag for at se, om de nu også kunne snakke sammen rigtigt, nu hvor det ikke var på skrift. Deres møde gik over alt forventning, og det blev ikke kun til en enkelt kop kaffe, men endte ud i pizza, vin og snak til midnat, da de begge syntes, at det var så hyggeligt. I dag ses Jette og Gitte en gang om ugen, hvor de snakker, spiser sammen og glæder sig til at opleve mange flere ting sammen.

Boblberg har været en stor succes for Jette, og hun er vild med konceptet, da mange mennesker søger et nyt netværk – især efter en skilsmisse, som hun selv gjorde.

”Hvis du føler dit netværk er skrumpet, kan Boblberg godt anbefales. Husk, at der skal investeres tid i nye venskaber, de kommer sjældent af sig selv.”

- Jette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her