Boblberg logo
Hans-Henrik - Grænserne nedbrydes

Hans-Henrik - Grænserne nedbrydes

Fotografer kan godt være meget ensomme i forhold til deres hobby og for Hans-Henrik er den sociale kontakt vigtigt. Han går meget op i at skabe relationer mellem mennesker. Han underviser i IT og Foto på FOF og siger ofte til sine studerende de skal finde nogen at være sociale med. Hans-Henrik hørte første gang om Boblberg for flere år siden i forbindelse med et aktiveringskursus. Han var freelance fotograf og søgte om deltid, så han kunne få flere fotojobs. De anbefalede Boblberg som en resource til at finde flere fotojobs. Siden har Hans-Henrik selv oprettet en bobl hvor han søger modeller og har fået flere henvendelser på boblen og i privat beskeder fra folk der har set den.

Det er blevet til fem der faktisk har været ude og fået taget billeder. Det kan være grænseoverskridende at arbejde med en fotograf og mange af modellerne tænker Er jeg godt nok til at få taget professionelle billeder?. Det er vigtigt for Hans-Henrik at de mennesker han arbejder med føler sig trygge, derfor lader han dem tage kontakten og styringen. Han oprettede boblen for at give modeller en mulighed for at prøve det gratis. Det er vigtigt at have respekt overfor de mennesker man tager billeder af og sørge for at de føler sig trygge ved situationen, mener Hans-Henrik. Mange har ikke fået taget billeder af en fotograf på den måde før, hvilket kan gøre det en smule grænseoverskridende at stå foran et kamera Men i løbet af en fotosession nedbrydes grænserne stille og roligt, de bliver mere trygge og bliver til sidst glade for de billeder de får med hjem.

Hans-Henrik sørger altid for der bliver skrevet en kontrakt, hvad må fotografen og hvad må modellen - TCP hedder kontraktformen - en forkortelse for Time for Pictures eller Time for Prints. Det er vigtigt for ham at modellerne føler sig godt tilpas, han har arbejdet med mennesker i mange år og har selv siddet med job interviews og ved hvor nervøse folk kan være, man får meget bedre resultater når de ikke er nervøse. Folk vil gerne have taget billeder, men de skal også skubbes lidt. Hans-Henrik opfordrer andre der har en interesse de gerne vil dele til tage et kig på Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her