Boblberg logo
Claus – Er blevet en del af en kulturgruppe på 12 mennesker

Claus – Er blevet en del af en kulturgruppe på 12 mennesker

50-årige Claus lever til dagligt i en hverdag som hjertepatient og ville gerne finde nogle at dele forskellige oplevelser med, så han kunne få noget adspredelse fra den vante dagligdag. I søgen efter dette var Claus deltager på et seminar, hvor han for første gang blev introduceret til Boblberg. Dette blev springbrættet ind i et stort og nyt fællesskab.

Da Claus for første gang hørte om platformen, blev han inspireret af, hvilke mange forskellige former for fællesskaber og interesser, som man kunne finde derinde og dele i fællesskab med andre. Dét satte tankerne i gang for, om han mon kunne finde nogle ligesindede, som delte samme interesser som ham selv indenfor kulturoplevelser, hvilket fik ham til hoppe ind på Boblberg under seminaret for at undersøge de forskellige emner. Blandt de mange muligheder fandt Claus en bobl, der bestod af en gruppe på 12 mennesker, som mødtes til forskellige aktiviteter sammen. Her skrev Claus med det samme til boblen og fik kontakt til en kvinde, som skrev tilbage til ham, at han var mere end velkommen til at deltage i deres kulturgruppe.

Efter Claus blev en del af gruppen, har de mødtes til en lang række forskellige arrangementer - heriblandt Dining Week, Tivoliture, bar- og biografbesøg, minigolfkampe, og så har de holdt en enormt hyggelig julefrokost sammen.

”Jeg har gennem Boblberg fundet en dejlig gruppe af ligesindede hygge-kulturelskere mellem 40 og 60 år.”

- Claus

Claus har fundet præcis dét, som han ledte efter, hvilket har ført til mange nye og spændende venskaber og oplevelser med en hel ny gruppe af mennesker, som han ellers måske aldrig havde mødt.

Under covid-19 har Claus som hjertepatient været i risikogruppen, hvilket har besværliggjort at få arrangeret mange af de aktiviteter, som de hidtil har deltaget sammen i, i gruppen. Claus har dog allerede planlagt flere forskellige arrangementer, som de kan deltage i sammen, så snart der bliver åbnet op igen. De skal bl.a. afholde grillaftener, til intimkoncerter sammen og meget andet, som han bestemt ser frem til. En af de mange fordele ved gruppen er, at der er et bredt udbud af idéer til aktiviteter, som medlemmerne kan byde ind på, hvilket har gjort, at Claus har dannet et rigtig godt bånd til især to af gruppens medlemmer, der har været flittige til at melde sig til arrangementer sammen med Claus.

Claus benytter sig stadig af Boblberg den dag i dag og leder for tiden efter nye gåmakkere til ture i lokalområdet. Alt i alt synes Claus, at Boblberg haft en positiv indflydelse på hans sociale liv og hverdag og anbefaler klart, at andre bør prøve det af.

”Jeg synes, at konceptet er rigtig godt, og jeg bruger det stadig med glæde.”

- Claus

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her