Boblberg logo
Irene – Nye veninder gav adspredelse i dagligdagen som hjemmegående

Irene – Nye veninder gav adspredelse i dagligdagen som hjemmegående

Irene på 59 år er til dagligt hjemmegående og havde længe gået med tanken om, at hun godt kunne trænge til at opleve noget nyt og få udvidet sin vennekreds. I sin hverdag går hun meget op i sine hunde og børnebørn, men kunne godt bruge en rigtig veninde at snakket ud med, tage på café- og gåture sammen med eller noget helt andet.

En dag faldt hun tilfældigt over Boblberg, som hun fandt spændende og gik straks ind for at undersøge det nærmere. Irene oprettede en bobl, hvor hun beskrev, at hun savnede veninder til en tur på café, gåture og hyggesnak, som kunne give hende et afbræk fra hverdagen som hjemmegående, da dagene godt kunne føles lange og ensformige.

”Det kom lige, da jeg havde behov for det.”

- Irene

Da Irene havde oprettet sin egen bobl, besluttede hun sig for også selv at skrive til andres bobler, som faldt i hendes smag. Her kom hun hurtigt i kontakt med tre kvinder: Helle, Helle og Lone, som hun skrev med til en start for at finde ud af, om der var kemi. Irene fandt hurtigt ud af, at hun kom godt ud af det med dem alle, og aftalte så at mødes med dem hver især til en kop kaffe eller en gåtur i skoven med hundene, hvor de kunne få sig en snak om deres hverdag og interesser.

Irene og den ene Helle er blevet meget tætte og ses ugentligt til gåture med hundene i skoven, hvor de får en hyggelig sludder, imens hundene leger. De to har ligeledes også været ude at spise sammen og været hjemme hos hinanden til kaffeaftaler.

I dag har Irene udviklet nogle rigtig trygge og hyggelige venindeskaber med Helle, Helle og Lone, hvilket har gjort nogle at dagene nemmere at komme igennem, og hun ser frem til at opleve mange flere ting sammen med dem.

Irene er meget positiv omkring Boblberg og anbefaler det bestemt til andre, da hun synes, at det er nemt og brugervenligt, selvom hun ellers ikke betegner sig selv som den store IT-ekspert. Hvad fremtiden angår, kunne Irene sagtens finde på at bruge Boblberg igen til at finde flere med fælles interesser, for at få udvidet sit netværk yderligere og håber også, at andre vil gøre brug af det.

”Hvis jeg kan finde ud af det, så kan alle.”

– Irene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.824 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her