Boblberg logo
Simon – Ønsket om nye lokale venskaber gik i opfyldelse gennem Boblberg

Simon – Ønsket om nye lokale venskaber gik i opfyldelse gennem Boblberg

Simon på 25 år bruger til dagligt tiden på uddannelsescenteret VUC, hvor han her for første gang blev introduceret til Boblberg. Han blev fortalt om, hvilke muligheder for fællesskaber, man kunne finde inde på platformen og blev nysgerrig på, hvad det kunne give ham i hverdagen.

Simon var på udkig efter nye venner, veninder og bekendtskaber, som han kunne bruge fritiden med ved siden af studiet. Derfor oprettede han sin bobl, som omhandlede netop dette. Simon skrev, at de sammen kunne gå ture, se film, lave mad, spise sammen og meget andet.

Der gik ikke længe før, at Simon fik første henvendelse på sin bobl, og siden første henvendelse gik det stærkt. Simon har i dag skrevet med flere forskellige mennesker, som er meget interesserede i at mødes med ham.

Simon har startet med at skrive med de forskellige i et par dage, hvor han efter har mødtes med tre forskellige piger, som han syntes virkede som et godt match til et potentielt venskab. Her har Simon mødtes med dem hver især for at mærke ordentligt efter, om det kunne udvikle sig til et venskab mellem dem. De har her startet med at mødes til en gåtur nede i midtbyen, og ved hvert møde har snakken bare gået derudaf.

”Jeg synes det er en rigtig god måde at mødes med nogle venner.”

- Simon

Simon har ved hvert venskab haft en rigtig god mavefornemmelse og har siden første møde mødtes med de tre piger flere gange. De har dog ikke mødtes sammen alle fire endnu, men Simon er rigtig glad for at have fundet nogle gode veninder gennem Boblberg.

”Det afhænger altid lidt af, hvornår vi har tid til at ses ved siden af studiet, men vi ses ofte og prioriterer at se hinanden.”

– Simon

Simon anbefaler klart, at andre skal gøre brug af Boblberg for at finde fællesskaber og venskaber. Han synes, at idéen bag Boblberg er rigtig god, nyt og man kan lære hinanden at kende selv i en coronatid, hvor man både kan mødes online og lokalt. Han gør stadig meget brug af Boblberg og glæder sig til at se, hvad platformen bringer i fremtiden.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.635 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her