Boblberg logo
Neil – Lokalt træningscenter blev springbrættet til et nyt netværk efter at være tilflyttet

Neil – Lokalt træningscenter blev springbrættet til et nyt netværk efter at være tilflyttet

Neil på 32 år flyttede for omtrent et år siden til Danmark fra Australien og manglede derfor et nyt lokalt netværk i sin dagligdag. I hverdagen får Neil normalt timerne til at gå med arbejde, men følte, at han manglede flere fællesskaber at lave underholdende ting med efter arbejde.

Neil fik anbefalet Boblberg af en herre i det lokale fitnesscenter, som Neil jævnligt kommer i. Han gik derfor hjem på Boblberg og undersøgte mulighederne for nye fællesskaber – heraf valgte han at oprette sin egen bobl, for at fortælle mere uddybende, hvad han søgte efter.For netværk var ikke blot det eneste, som han søgte efter, men også nogle, der delte interesser som Neil selv. Træningsmakkere, dansk kulturforståelse, madklubber, kitesurfing, vinterbadning og meget andet, var blot nogle af de få ting, som Neil søgte efter på Boblberg, og herfra har han fået flere henvendelser fra andre lokale, som havde samme interesser.

Neil blev i første omgang kontaktet af en kvinde, Irena, som startede hele grundlaget for hans nye netværk. Irena kunne nemlig spejle sig selv i mange af de samme interesser, som Neil havde, og det blev herfra det første spring ind et nyt netværk. De skrev de sammen i et par dage for at lære hinanden lidt at kende og besluttede sig så for at mødes til en kop kaffe i midtbyen. Neil og Irena havde skrevet sammen om, at hun gerne ville introducere Neil for flere nye bekendtskaber, som ligeledes interesserede sig for nye fællesskaber i lokalområdet.

Neil og Irena mødtes med to andre på en café, hvilket gik fuldstændig efter forhåbningerne.

”Det er meget nemmere, når man mødes ansigt til ansigt, så man kan ”bryde isen” og udvikle tillid til hinanden.”

- Neil

I dag holder de alle fire kontakten til hinanden og ses jævnligt til forskellige arrangementer, træningsaftener, caféture og meget mere.

”Det hjælper tilflyttere til at slå sig ned og integrere i et nyt samfund.”

- Neil

Neil mener, at Boblberg er et rigtig godt initiativ og en komplet succes for at opstarte nye lokale relationer, samt understøtte fællesskaberne i Danmark. Han vil ligeledes selv fortsætte med at holde et vågent øje åbent for nye relationer og begivenheder på Boblberg.

”Lad os sammen opbygge et gladere samfund og flere fællesskaber rundt omkring i Danmark”

- Neil

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her