Boblberg logo
Jimmy – Fandt en gåmakker til adspredelse i en ensom og arbejdsløs hverdag

Jimmy – Fandt en gåmakker til adspredelse i en ensom og arbejdsløs hverdag

Jimmy på 53 år går i hverdagen hjemme, da han er arbejdsløs, hvilket har efterladt ham med noget af et tomrum, der er endt ud med følelsen af ensomhed. En dag, da Jimmy var til terapi, nævnte han overfor kantinemedarbejderen, at han søgte nogen at gå med, hvoraf han blev anbefalet at prøve Boblberg, da hun mente, at det var en oplagt mulighed for Jimmy. Derfor gik Jimmy straks hjem for at undersøge platformen nærmere og oprettede sig, hvor han valgte at skrive til andre, der også søgte gåmakkere.

Han henvendte sig til en kvinde ved navn Irena, som til dagligt er lærer og underviser unge. Jimmy syntes, at det var rigtig fint at finde en, som selv kendte til unge mennesker, da han selv har tre sønner i teenagealderen. Kort tid efter, at han havde skrevet til Irena, svarede hun tilbage, og Jimmy blev meget positivt overrasket. Irena lød frisk og udadvendt på skrift, hvilket han også håbede var sammenligneligt med den person, som han skulle mødes med til en gåtur. De skrev yderligere sammen, før de aftalte at mødes til en uforpligtende gåtur i det fri med en kop kaffe, hvilket gik over alt forventning.

”Vi går og snakker om alt det, der optager sig i vores liv, lige nu og her”

- Jimmy

Jimmy og Irena mødes i dag til gåture et par gange om måneden, hvor de ca. går rundt i tre timer i naturen – gerne i nye områder hver gang.

Jimmy er meget glad for, at man på Boblberg kan finde lige det, man søger – om det er en træningsmakker eller en ven, og anbefaler det derfor også til andre. Jimmy mener, at man som alt andet godt i livet, skal være tålmodig. Han kom ud af ensomheden ved hjælp af dette gå-venskab, som han fik på Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.630 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her