Boblberg logo
Martin – Fandt en veninde med samme interesse for musik, madlav-ning og gaming

Martin – Fandt en veninde med samme interesse for musik, madlav-ning og gaming

Kort tid efter at Martin oprettede sig på Boblberg, besluttede han sig for at lave hans egen bobl, hvor han søgte nye venskaber. Martin har ikke mærket følelsen af ensomhed, men da han oftest har kontakt til hans online venner, som han spiller og snakker med, valgte han alligevel at søge nye venskaber, som han kan mødes med fysisk. Martin syntes det kunne være rart og anderledes med nogle venner, som han evt. kan træne med eller drikke en spontan kop kaffe med.

Cecilie på 23 år blev den første, der henvendte sig på Martins bobl. Hurtigt efter første kontakt, fandt de ud af, at de deler overraskende mange fælles interesser med hinanden. Martin kommer fra Korea, hvilket skulle vise sig at være noget, som de i høj grad kunne få snakken til at gå med. Både Martin og Cecilie har nemlig en stor interesse for k-pop, som er en særligt koreansk musik-genre, der er kendt for musikvideoerne.

Derudover er Cecilie ved at uddanne sig til kok, hvilket Martin er begejstret for, da han også selv er vild med at lave mad og kan dele denne interesse med Cecilie. Sidst men ikke mindst er det en stor bonus, at Cecilie også går meget op i at game – sammen spiller de bl.a. ofte CS og Beat Sa-ber.

Selvom det nu er tre år siden, at Martin og Cecilie mødte hinanden, har de stadig tæt kontakt med hinanden og snakker sammen næsten dagligt.

”Jeg har været meget glad for, at jeg kunne bruge Boblberg, når nu jeg var væk fra mange af de mennesker, jeg normalt hang ud med.”

– Martin

Igennem Boblberg har Martin også været i kontakt med andre søde mennesker, som han har mød-tes med. Iblandt disse nye fællesskaber har han bl.a. gået nogle lange ture og spillet brætspil med forskellige personer.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 610.970 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her