Boblberg logo
Benjamin – Fandt vejen ind i nye musikfællesskaber

Benjamin – Fandt vejen ind i nye musikfællesskaber

Benjamin på 33 år er natarbejder og manglede derfor nye fællesskaber om dagen, som han kunne bruge sine vågne timer på. Benjamin elsker musik, og da han blev bekendt med Boblberg, besluttede han sig derfor for at oprette en bobl, hvor han søgte efter musikfællesskaber og nogle at jamme med. Benjamin modtog en del henvendelser på sin bobl – nogle af dem boede geografisk for langt væk, men de er blevet en slags pennevenner for Benjamin, som giver nogle gode historier om, hvad de laver, og hvilken slags musik de spiller.

Som lidt af en overraskelse for Benjamin, henvendte Jens på 64 år sig til ham. De to mødtes hjemme hos Jens, hvor det viste sig, at Jens var bedre til guitar end Benjamin, hvorfor han begyndte til undervisning hos Jens et par gange om ugen. Udover at de deler samme musikinteresse, passer de rigtig godt sammen som mennesker – trods den store aldersforskel.

”Det har vist sig at være en sindssyg god beslutning at prøve Boblberg af. Jeg har nemlig fundet fælleskaber med samme interesser som mig. Boblberg kan varmt anbefales.”

- Benjamin

Benjamin fik også en henvendelse fra Klara, som han skrev med i et stykke tid, før de besluttede sig for at mødes. Deres første møde forløb rigtig godt, hvor de jammede sammen og samtidig fandt ud af, at de havde meget mere tilfælles end bare musikken. Benjamin planlægger lige nu, at både Klara, Jens og ham selv skal mødes, så de allesammen kan jamme sammen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her