Boblberg logo
Rebecka – Flyttede fra Sverige til Danmark og fandt to nye bedste veninder

Rebecka – Flyttede fra Sverige til Danmark og fandt to nye bedste veninder

Rebecka på 27 år er født og opvokset i Sverige, men er for ca. to år siden flyttet til Danmark, da hun fandt kærligheden. Nyt land, ny by, nyt job og ingen omgangskreds var noget af en omvæltning, men det stoppede ikke Rebecka i at gøre et forsøg på at finde en ny omgangskreds. Det gjorde hun gennem Boblberg, hvor hun søgte efter nye venner/veninder til hyggelige stunder – bl.a. til biografture, koncerter, gåture, madlavning og mange andre ting.

Rebecka blev overrasket over, hvor mange henvendelser hun fik fra søde mennesker. Der var især to jævnaldrende piger, Cirkeline og Monica, som hun følte, at hun havde en rigtig god kemi med, hvorfor hun besluttede sig for at mødes med dem. Første møde gik over alt forventning, og i dag er de alle tre blevet så gode veninder, at de ses 2-3 gange om måneden.

På mange måder kan pigerne relatere til hinanden og har også mange ting tilfælles. Bl.a. kommer Monica fra Polen, så hun kender også til alt det med at flytte til et andet land og starte forfra. Udover en masse gode venindesnakke, går pigerne en masse ture, tager på café, arrangerer middage og mange andre venindeting. Rebecka og Cirkeline har også været i sommerhus sammen med deres kærester, og Rebecka har planer om snart at tage dem med til en tøsetur til Sverige, da de alle tre er meget eventyrlystne og gerne vil ud at opleve verden.

”Boblberg er et fantastisk netværk, når man er ny i en by og derudover tilflytter fra et andet land. Og endnu mere fantastisk, at det ender i et livslangt venskab!”

- Rebecka

Rebecka er mega fan af konceptet bag Boblberg og har også stadig sin bobl, hvor hun søger efter flere venskaber, da hun mener, at man ikke kan få veninder nok.

”Boblberg har hjulpet mig til at finde ro i Danmark. Det er en fantastisk mødeplads – uanset hvad man søger. Det er for alle typer fællesskaber.”

- Rebecka

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.259 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her