Boblberg logo
Herman – Fandt vennepar til hyggelige stunder

Herman – Fandt vennepar til hyggelige stunder

56-årige Herman og hans kæreste var netop flyttet til en ny by, og de søgte derfor efter en ny omgangskreds, både hver for sig, men også en fælles omgangskreds. På Boblberg oprettede de derfor sammen en bobl, med et ønsket om at finde et andet kærestepar at tilbringe gode stunder med. Her modtog de flere henvendelser, bl.a. fra Gitte og Allan, som hurtigt tydede på at være det helt rette match til Herman og hans kæreste. Og det skulle vise sig at være helt rigtigt. De ser i dag hinanden en gang om måneden til hyggelige stunder – de har bl.a. holdt ferie sammen, været i sommerhus, holdt nytår og deler en masse skønne oplevelser sammen. Udover at de ser hinanden i parsammenhænge, mødes Herman og Allan også en gang om ugen til gåture.

Herman oprettede også en bobl på Boblberg, hvor han søgte efter en gåmakker. Her kom han i kontakt med Reno, som han første gang mødtes med hjemme hos Reno til lidt kaffe og kage. De faldt i hak med det samme, og i dag mødes de 1-2 gange om ugen til gåture. Udover at gå sammen laver de også praktiske ting, såsom at fælde træer. For Herman er Reno blevet en rigtig god og tæt ven.

Herman synes, at Boblberg er er en god måde at finde venner på – og bruger fortsat platformen til at finde endnu flere fællesskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.967 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her