Boblberg logo
Julie – Slap genertheden og fandt en ny god veninde

Julie – Slap genertheden og fandt en ny god veninde

Julie på 27 år har altid kæmpet med sin generthed, der bl.a. har haft stor betydning for at begå sig socialt og få nye venner. Dog blev det nemmere, da hun blev bekendt med Boblberg, da hun ikke syntes, at det var helt så grænseoverskridende, når hun kunne sidde bag en skærm – i hvert fald til at starte med. På Boblberg søgte Julie efter nye bekendtskaber og blev kort tid efter kontaktet af en, som er blevet en god veninde i dag. Pga. covid-19 har de dog ikke haft mulighed for mødes endnu, og da de begge to er meget generte, skal de også lige forberede sig mentalt til mødet. Det er derfor også en fordel for Julie, at man på Boblberg kan skrive med hinanden og ikke behøver at skulle snakke, da det kan være svært, når man er meget genert. De skriver dog sammen ofte, og Julie er sikker på, at de kommer til at mødes snart, når det passer ind i deres hverdag. Hun er også sikker på, at de kommer til at grine af hele situationen, når de finder ud af, at det bliver præcis det samme, som når de skriver sammen.

Julie er rigtig glad for, at hun gav Boblberg en chance, da hun synes, at det er et fremragende koncept, der virker! Hun er især glad for, at man på Boblberg har muligheden for at lære andre at kende, selvom man i den virkelige verden har svært ved at tage kontakt til andre.

”Jeg vil sige, som den generte og tilbageholdende kvinde jeg nu er, at det er en rigtig god mulighed, som man ikke må gå glip af. Det skader ikke at se, hvilke muligheder der er.”

– Julie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.965 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her