Boblberg logo
Luisa – Fandt vejen ud af ensomheden som tilflytter

Luisa – Fandt vejen ud af ensomheden som tilflytter

Luisa på 27 år var tilflytter, hvilket fik ensomheden til at trænge sig på, da hun pludselig stod uden en omgangskreds. Da hun tilfældigt faldt over Boblberg på nettet, klikkede hun ind på platformen og startede med at undersøge indholdet. Hurtigt besluttede hun sig for at oprette sin egen bobl, hvor hun søgte efter en gåmakker, da hun tænkte, at det var en meget god start.

Kort tid efter kontaktede en sød, jævnaldrende pige hende, og de har nu mødtes til gåture et par gange. Deres første møde gik godt, hvor alt bare kørte på skinner, da de nemt kunne snakke om alt mellem himmel og jord. Luisa glæder sig til mange flere gåture og gode snakke med sin nye gåmakker.

Luisa har også brugt Boblberg til blot at skrive med nogle andre, uden at mødes – helt bevidst. Luisa har både været hende, der har hjulpet og rådgivet andre, som har haft problemer, men har også selv været hende, der har haft brug for hjælp i form af at kunne snakke med nogle.

”Boblberg har hjulpet på den ensomhed, som jeg begyndte at føle i min hverdag.”

- Luisa

For Luisa har Boblberg i den grad hjulpet på følelsen af ensomhed, og hun kan også mærke, at hun har fået mere overskud i sit private liv. Hun synes konceptet er perfekt til folk, der har depression eller lider af angst og som har brug for nogle at kunne kommunikere med. Hun mener nemlig, at det er nemmere at åbne sig op og snakke om disse problemer med folk, der kan relatere til det. Luisa er fortsat aktiv på Boblberg og håber på at kunne endnu flere nye fællesskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.258 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her