Boblberg logo
Kim – Oplever forståelse for første gang efter en voldsom arbejdsskade

Kim – Oplever forståelse for første gang efter en voldsom arbejdsskade

Kim på 40 år ledte efter nye venner og en ny omgangskreds efter at have været udsat for en arbejdsulykke, der har gjort, at han ikke har mulighed for at arbejde særlig meget. Arbejdsskaden gør også, at han har kronisk ondt, hvilket betyder, at han bl.a. ikke kan være sammen med sine venner og kollegaer til de fysiske aktiviteter, som han før har været en del af.

Kim søgte derfor på nettet efter venskabssider, da han gerne ville finde ligesindede, som kunne forstå hans situation. Her dukkede Boblberg op, hvor Kim begyndte på at læse andres bobler og historier, hvilket gjorde, at han derefter oprettede sig. Han fandt hurtigt ud af, at det ikke er som en datingside, hvilket han blev meget glad for, da han udelukkende ledte efter en ny omgangskreds og venskaber.

”Jeg manglede nogle ligesindede, jeg kunne snakke med om min arbejdsskade.”

– Kim

I sin bobl uddybede Kim, at han ledte efter nye positive oplevelser samt nye venskaber – og allerhelst nogle, der havde været igennem det samme som ham. En af de henvendelser han fik på sin bobl, var bl.a. fra en tidligere bekendt, Malene, som han havde mistet kontakten til tidligere. De skrev sammen et par gange og fandt ud af, at de ikke bor langt væk fra hinanden. De mødtes efterfølgende til en gåtur ved vandet, hvor de fandt flere fælles interesser. Malene går også igennem en masse, så de kunne hver især snakke om deres problemer, da de ikke dømmer hinanden på nogen måder. De er begge to også i gang med et vægttab, som de støtter hinanden i og rapporterer til hinanden om, hvordan det er gået. De mødes når det passer ind i deres kalendere, men ellers så skriver de jævnligt sammen for at holde kontakten. For Kim har det været rart og lettende med en person, som han har kunne betro sig 100% til.

Kim synes virkelig godt om Boblberg, og han synes især, at det er virkelig godt, at mange ensomme bliver hjulpet gennem platformen. Han deler sin historie med Boblberg, da han håber på at kunne inspirere andre og sprede budskabet. Kim er stadigvæk aktiv på Boblberg og leder efter nye fællesskaber og venner.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her