Boblberg logo
Amanda – Overvandt frygten og har fået nye venner trods selektiv mutisme

Amanda – Overvandt frygten og har fået nye venner trods selektiv mutisme

Amanda på 16 år har sin egen hest, elsker at være kreativ som f.eks. at tegne, male og sy, og så kan hun også godt lide at lave mad, bage kager og spille klaver. Desværre har Amanda diagnosen ’selektiv mutisme’, en slags social angst, der betyder, at hun har normal talefunktion i nogle situationer, men helt stum i andre. Diagnosen har bl.a. betydet, at hun har svært ved at få venner.

Så da Amandas veninde anbefalede hende Boblberg, sprang hun ud i det med det samme, selvom det var meget grænseoverskridende for hende. Hun oprettede derfor en bobl, hvor hun skrev, at hun søgte efter venner og veninder. Hun skrev også, at hun har selektiv mutisme, og derfor også gerne ville snakke med personer, der måske havde den samme diagnose som hende selv.

Amanda har skrevet med en masse søde mennesker, og mange af dem er også blevet til gode venner. Hun har dog ikke haft mulighed for at møde dem pga. coronarestriktionerne, men de har dog aftalt, at de skal mødes, når det bliver muligt.

Amanda er meget positivt overrasket over Boblberg, og hun er især rigtig glad for, at der findes en platform som Boblberg, hvor man kan finde fællesskaber – især hvis man i forvejen har svært ved at få venner eller snakke med andre.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.420 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her