Boblberg logo
Camilla – Mærkede ensomheden vokse efter at være tilflyttet

Camilla – Mærkede ensomheden vokse efter at være tilflyttet

22-årige Camilla studerer til dagligt til lærer og arbejder i sin fritid på forskellige ungdomsskoler, samt bruger tiden på gåture, madlavning og meget andet. Trods en travl hverdag begyndte ensomheden dog at trænge sig på, og det gjorde det bestemt ikke nemmere, når man netop var flyttet til en ny by væk fra vante rammer og venskaber. Camilla vidste ikke, hvordan hun skulle komme i kontakt med nye mennesker, men blev en dag introducereret til Boblberg og oprettede sig her med det samme for at tjekke platformen ud.

På Boblberg oprettede Camilla sin egen bobl, hvor hun beskrev sine interesser, og at hun altid var frisk på brætspil, en god gåtur, madlavning eller noget helt andet. Kort tid efter fik hun flere henvendelser, men slog ligeledes på tråden til andres bobler, hvilket har betydet, at hun har været i kontakt med mange.

Camilla har bl.a. mødtes med en super flink fyr, som har ført til en masse hyggelige gåture og gode snakke om livet. Deres venskab er i den grad vokset, og de ses i dag til middage, hyggelige barture, og han har endda også hjulpet til med Camillas husrenovering. I dag snakker de sammen på ugentlig basis, og Camilla er bare så glad for at have fået sådan en god ven ind i livet.

Camilla har ligeledes fået kontakt til Christine gennem sin bobl, hvor de startede med at skive lidt sammen for at lære hinanden at kende. Deres første møde blev over et slag minigolf, hvor de fik en god snak. I dag er Camilla og Christine blevet rigtig gode veninder, hvor de bl.a. går mange ture sammen, holder kontakten jævnligt og mødes ca. hver anden uge, når det hele passer.

”Boblberg er en god mulighed til at finde nye venner på en anderledes måde.”

- Camilla

Camillia gør stadig brug af Boblberg og kunne bestemt også finde på at bruge det igen senere i sit liv, hvis hendes sociale behov ændrer sig. Hun har ligeledes anbefalet Boblberg til flere af de unge på de forskellige ungdomsskoler, som hun arbejder på, da det ikke er alle, der har det lige nemt.

”Mange af de unge, som ikke har nogen venner, kan finde nogle andre unge og komme ind i gode fællesskaber med.”

- Camilla

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her