Boblberg logo
Helene – Blev inviteret ind i nye fællesskaber efter tilflytning

Helene – Blev inviteret ind i nye fællesskaber efter tilflytning

Helene på 32 år var tilflytter til en ny by uden at kende en eneste i omegnen. Hun ønskede sig derfor et nyt fællesskab og et større netværk i sin nye by. En dag stødte hun på Boblberg, hvor hendes første tanke var, at det skulle afprøves til at finde frivillige til den forening, som hun selv var frivillig i – nemlig Ungerådet. Hun fandt hurtigt ud af, hvor meget Boblberg havde at tilbyde af forskellige fællesskaber og begyndte derfor med at søge efter et nyt netværk til sig selv efter at være tilflyttet.

Helene oprettede en bobl, hvori hun beskrev sin hverdag, hvor hun bor sammen med sin kæreste og to børn, laver og lytter til podcasts og meget andet. Hun søgte blot efter nogle, som kunne være med til at udvide netværket. Kort tid efter hun oprettede sin bobl, fik Helene kontakt til flere mennesker, som hun har lange gode samtaler med om både hverdagsting, men også svære emner.

”Jeg nyder, at Boblberg er et medie, der inviterer til, at intet er tabu, og at alle emner er velkomne. Det er en kæmpe styrke, da andre medier byder på en perfekt og filtreret virkelighed.”

- Helene

Der er specielt to kvinder, som Helene regelmæssigt er i kontakt med. De klikkede bare fra første sekund og kommer rigtig godt ud af det med hinanden. Den ene af kvinderne kan bestemt relatere til det med at være tilflytter uden at kende en eneste, for det var selv hende for tre år siden. Den anden kvinde har Helene meget tilfælles med, da de har mange af de samme interesser og sammenlignelige liv med børn, mand og hus. Helene og de to kvinder skriver meget sammen i hverdagene, men har ikke turde mødes endnu pga. covid-19. Helene har allerede planlagt at mødes med dem, så snart aktiviteterne åbner op i lokalsamfundet.

Helene kan rigtig godt lide Boblberg, fordi hun føler, at der er plads til alle. Hun har klart planer om at bruge Boblberg igen til at søge nye fællesskaber og har ligeledes planer om at søge frivillige til Ungerådet, så man sammen kan hjælpe unge, der har det svært. Ydermere er hun også leder af en lokal festival, som hun tænker, at hun skal finde frivillige til igennem Boblberg.

”Hvis du har brug for nogle at snakke med, uden at man behøver at pynte og vise en perfekt side af sig selv, så prøv Boblberg.”

– Helene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.635 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her