Boblberg logo
Franck – Brød ud af sin depression takket være en ny veninde

Franck – Brød ud af sin depression takket være en ny veninde

20-årige Franck var tilflyttet for knap et år siden, da han havde brug for luftfornyelse omkring sig efter at være gået ned med stress på et tidligere arbejde. Efter at være stoppet på det stressfulde arbejde, havde det resulteret i, at Franck både havde fået angst og en depression, hvilket gjorde, at han havde brug for afstand fra det hele. Franck flyttede derfor ind hos sin moster med hund og kat i et stort hus med en dejlig stor have.

Efter lidt tid, hvor Franck var faldet til i den nye by, stødte han på Boblberg på nettet, hvor han blev inspireret til at søge nye fællesskaber. Franck oprettede sig på Boblberg og begyndte at kigge efter de mange muligheder, som platformen bød på.

Her stødte han på en bobl fra Malene, som søgte nye bekendtskaber at lave forskellige aktiviteter med. Franck tog chancen og sendte hende en besked med håb om et fremtidigt venskab. Efter kort tid, havde Malene svaret tilbage på hans henvendelse.

Franck og Malene skrev sammen i en uges tid, før de besluttede sig for at mødes til en køretur i bil for at se lidt natur i omegnen. Her gik deres første møde over alt forventning, og de har lige siden haft kontakt flere gange om ugen, hvor de har snakket sammen og løbende set til hinanden et par gange om måneden.

Franck og Malene er meget jævnaldrende, faktisk så jævnaldrende, at de er født på den samme dag i det samme år, hvilket de begge synes er et meget sjovt sammentræf.

”Malene er ligesom den tvillingesøster, som jeg aldrig har haft.”

- Franck

Når Franck og Malene ses, går snakken tit på, hvem af dem, som faktisk er ældst, da det nogle gange kan virke helt omvendt, når de ses og har det sjovt sammen. De snakker også meget om deres fælles interesse om dyr, da både Franck og Malene begge har hunde derhjemme, som de går meget op i. De tager også på ture ud for at spise sammen på caféer og på køreture rundt om i de nærliggende byer for at gå på opdagelse.

Franck er meget glad for at have fundet en ny og rigtig god veninde i Malene, da det samtidig har hjulpet ham med at overkomme den sidste snert af sin depression og hjulpet ham over på den anden side. I dag har Franck ligeledes fået et nyt job, som han føler sig godt tilpas i, og som har lært ham at mærke efter i kroppen, hvordan han har det, så han ikke går ned med stress igen.

Franck synes, at det er rigtig dejligt, at der er en mulighed som Boblberg, da det er rart, at man kan starte med at læse lidt om hinanden og om hvad folk søger, før man tager den første kontakt. Han kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen, måske til at finde nogle gaming-kammerater og anbefaler klart andre at gå ind for at undersøge de mange muligheder.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.950 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her