Boblberg logo
Milla – Nysgerrighed blev til nye fællesskaber

Milla – Nysgerrighed blev til nye fællesskaber

Milla på 17 år går i gymnasiet og var flere gange stødt på Boblberg, inden hun selv besluttede sig for at tjekke siden ud. Mange af hendes veninder benyttede det allerede, og en af dem havde endda fundet sin bedste veninde gennem platformen. Milla første indtryk af Boblberg var en positiv og rar fornemmelse, da hun straks kunne mærke, at det var et trygt sted, hvor der var plads til alle, og hvor man ikke blev mødt af nogen fordomme.

Selvom at Milla ikke har været aktiv på Boblberg i særlig lang tid, er hun rigtig glad for at have fået muligheden for at snakke/skrive med en masse personer, som hun formentlig aldrig ville have mødt, hvis ikke det havde for Boblberg. Hun har fundet nogle jævnaldrende piger i nærheden af sig selv, som deler mange af de samme interesser – bl.a. 19-årige Marie og 18-årige Amalie. Da det stadig er meget nyt, har de ikke mødt hinanden endnu, men det har de bestemt planer om i fremtiden, da kemien er rigtig god. Om det bliver en tur i fitness, en gåtur, cafétur eller noget helt fjerde, vil tiden vise, men snakken har allerede gået på det hele. Milla tilføjer, at det også bare er rart at have nogle at skrive med og dele sine tanker og interesser med.

”Boblberg har skabt et fællesskab, hvor mulighederne for at skabe venskaber er uendelige.”

- Milla

Det, der startede med en nysgerrighed, udviklede sig på kort tid til nye fællesskaber og venskaber. For Milla har Boblberg gjort særligt indtryk på hende ved at adskille sig fra andre sociale platforme. Man kommer hurtigt til at fokusere på andre værdier fortæller hun og tilføjer, at der er en meget positiv og rar tone, som bidrager til en fællesskabsfølelse.

”Boblberg er et rart og trygt sted, hvor man kan være helt sig selv. Det er en platform for forskelligheder og samtidig fælles interesser – der er plads til alle.”

- Milla

Vi er glade for, at Milla gjorde alvor af sin nysgerrighed og udforskede Boblberg. Det førte til nye fællesskaber, som har bidraget med meget positivt i hverdagen, samt givet hende blod på tanden til bare at kaste sig ud i tingene!

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her