Boblberg logo
Jes – Fandt kontakter og overvandt ensomheden

Jes – Fandt kontakter og overvandt ensomheden

38-årige Jes arbejder til daglig i et meget socialt forum i en SFO og 0. klasse, men hjemme føler han sig ensom.

”Jeg har da både familie tæt inde på livet og også et par venner, men kun få. Jeg føler mig lidt ensom nogle gange, og mangler derfor nogle flere venner.”

- Jes

Jes hørte om Boblberg i et indslag i fjernsynet og så muligheden i at udvide sit private netværk. Han oprettede sin egen bobl og henvendte sig også på andre brugeres bobler, der søgte nye bekendtskaber.

På Boblberg har han fået skabt kontakt til flere brugere, som han har mødtes med til gåture og samtaler om lidt af hvert, bl.a. om deres forskellige og fælles interesser. Han planlægger også at mødes med endnu flere og er i øjeblikket i kontakt med en, som han håber, snart kan blive til endnu et nyt fysisk møde.

”Den første jeg mødtes med, gik jeg en tur og snakkede med. Jeg var lidt nervøs for at se, hvem det var, jeg skulle mødes med. Nu skriver jeg sammen med en, som skal komme forbi en dag.”

- Jes

Så selvom det var lidt skræmmende i starten, har Jes hurtigt overvundet frygten for at mødes fysisk. Et godt tegn da han netop har fået en ny henvendelse fra en interesseret bruger, der gerne vil lære ham at kende.

Jens har allerede fortalt sine venner om Boblberg, da han synes rigtig godt om konceptet.

”Jeg synes det er et super godt sted at møde nye mennesker.”

- Jes

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 569.219 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her