Boblberg logo
Michelle - Når livet bliver svært

Michelle - Når livet bliver svært

Livet er ikke altid nemt og nogen gange kan man have brug for en hjælpende hånd. Michelle har fået diagnoserne PTSD og Angst, men med hjælp fra fællesskabet har hun taget de første skridt på vejen mod en bedre fremtid. Læs hendes hendes historie her. Michelle på 32 år flyttede til Varde efter at have boet flere forskellige steder i landet. Michelle har flere diagnoser fra 2016-2017 der omfatter PTSD og Angst, som følge af vold og mobning tilbage fra folkeskolen. Efter at være kommet til Varde begyndte Michelle i ressourceforløb hos kommunen, et forløb der skulle hjælpe hende med at genfinde sig selv. Igennem dette forløb mødte Michelle to fantastiske kvinder på et værested i kommunen som hjalp hende med at komme ind på Boblberg. Hun oprettede en bruger med det formål at lære at socialisere med andre. Hun havde aldrig følt sig som en del af et fællesskab - der er ikke plads til mig, men på Boblberg er der.

I dag betragter hun Boblberg som en terapiform hvor hun kan lære at blive social og lære andre menneskers grænser at kende. Det er ikke nemt da hun har svært ved at stole på andre mennesker. Med hendes egne ord gik hun fra at være alene til at være flere. Michelle synes det er en god platform hvor hun kan tage tingene i sit eget tempo uden at føle sig presset. Indtil videre har hun holdt sig til at svare på andres bobler, mens hun samler mod til at oprette en selv. Igennem sine svar på andres bobler har hun overvundet sin første frygt og har sågar mødt andre til en lille gåtur på trods af hvor svært hun har det med at komme ud blandt andre.

En helt ny verden åbnede sig for mig, jeg har ikke kunne være social i mange år og det var da en overskridende grænse at mødes med nogen. Senest har hun selv inviteret en anden bruger med en tur i Bilka. Michelle var en smule skeptisk da hun første gang hørte om Boblberg, hun ikke troede der var plads til sådan en som hende. Men efter at have oprettet en bruger og undersøgt funktionerne fik hun øjnene op for de mange muligheder. Hun føler endelig hun har gjort noget godt for sig selv. Michelle vil forsøge at fokusere på de positive sider af livet og være en inspirationskilde for andre der står i en lignende situation. Hun ser dette som de første små skridt på vejen for at komme ud af sin skal og på sigt måske holde foredrag og hjælpe andre med samme vilkår. Hvis jeg tør tage springet, så kan alle.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.630 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her