Boblberg logo
Gitte – Fandt hjertevarme reservebedsteforældre til sine børn

Gitte – Fandt hjertevarme reservebedsteforældre til sine børn

På Boblberg har Gitte både fundet reservebedsteforældre til sine børn og hjælp til familiens byggeprojekter Gitte er 42 år og bor i Gribskov Kommune med sin mand og deres to børn på syv og tre år. I mange år havde Gitte ønsket at finde reservebedsteforældre til sine børn, men hun vidste ikke, hvor hun kunne finde dem eller hvordan hun skulle skabe kontakten.

Efter flere års forgæves søgning, valgte jeg at søge reservebedsteforældre til vores børn på Boblberg.dk - Gitte Efter at Gitte havde set en reklame for Boblberg, lavede hun en bruger og oprettede en bobl, hvori hun efterspurgte hjertevarme reservebedsteforældre, som kunne have lyst til at være en del af børnenes liv. Her fik Gitte kontakt til et ældre ægtepar, der ikke selv havde børnebørn, men til gengæld havde masser af kærlighed at give - og så boede de ovenikøbet kun 10 minutter væk.

I dag er børnene glade for reservebedsterne og nyder deres selskab. De har allerede delt mange oplevelser sammen, og bedsterne har både været med til børnefødselsdag, gymnastikopvisning og juletræsarrangement. Men Gittes succes med Boblberg sluttede ikke her. Gennem boblerne fandt Gitte og hendes mand en hjælpende hånd til deres mange byggeprojekter, som godt kan tage tid, når man også har to børn. Senere har det udviklet sig til et godt venskab, der bygger på mere end byggeprojekter.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.819 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her