Boblberg logo
Lærke – Overvandt angsten og har nu fået mod på at skabe nye venskaber

Lærke – Overvandt angsten og har nu fået mod på at skabe nye venskaber

Lærke på 25 år har i mange år været præget af generaliseret angst, der har betydet, at hun har haft svært ved at være social sammen med andre mennesker. Lærke gik kun i skole for at lære noget og gik hjem lige efter, da angsten gjorde, at hun ikke havde overskud til også at være social, hvilket selvfølgelig medførte, at hun i mange år havde svært ved at få venner. Men på et tidspunkt kunne Lærke mærke, at hun havde brug for andre mennesker end sine forældre og daværende kæreste i sit liv, hvilket var grunden til, at hun søgte mod Boblberg, som hun havde hørt om, da hun gik på HF.

Det var enormt grænseoverskridende for Lærke at oprette en bruger og skrive en bobl, men det hjalp rigtig meget, at Boblberg er en online platform, da hun på den måde kunne gemme sig bag en skærm, uden at angsten generede hende. På Boblberg har Lærke bl.a. skrevet med en jævnaldrende, som også kender til det med at være præet af angst. De har skrevet sammen om deres oplevelser, som har hjulpet dem begge to.

”Boblberg har givet mig modet tilbage på at skabe nye venskaber, og det har ført til flere nye bekendtskaber.”

– Lærke Jensen

For Lærke har det været en god ting at kunne have en penneven, som hun for det meste har skrevet sammen med. Det har hjulpet hende med hendes angst, som hun har arbejdet meget med de sidste par år. Hun har før haft svært ved at opretholde relationer, men prøver at blive bedre til det. Lærke har nu også planlagt at mødes med sin nye ven, når coronarestriktionerne tillader det.

Lærke er fortsat på jagt efter nye venskaber af alle aldre og køn, så hun kan få udvidet sin omgangskreds og horisont, hvilket hun i den grad har fået mod på efter mødet med Boblberg.

”På Boblberg er der plads til alle, og der er mange, der har oplevet de samme ting som dig – husk, du er ikke alene om det!”

– Lærke Jensen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.264 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her