Boblberg logo
Clara – Fandt sig selv efter en periode med mobning, angst og ingen venner

Clara – Fandt sig selv efter en periode med mobning, angst og ingen venner

Clara på 18 år har i en længere periode været udsat for grov mobning i skolen, og det har derfor været rigtig svært for hende at finde veninder, da hun var den person, ingen ville snakke med. Alt dette resulterede desværre i, at hun måtte droppe ud af skolen, hvor hun som følge af dette, udviklede angst.

Claras mor introducerede hende en dag til Boblberg, da hun selv brugte platformen til at finde nye venskaber. Hun valgte at følge sin mors råd og oprettede en bruger på Boblberg. Selvom det var grænseoverskridende, var hun nu klar til at finde ligesindede venner - og der gik da heller ikke længe før, at første besked tikkende ind. Det var Lucas, som selv døjede med angst, og det var derfor meget naturligt for Clara at åbne sig op overfor ham omkring sin egen angst og problemer. For Clara har Lucas været en enorm støtte og hjælp, da de begge har været gode til at hjælpe hinanden på de dårlige dage, hvor de har kunne relatere til hinanden og give hinanden en form for tryghed.

Clara har også haft kontakt og skrevet med fire andre piger og en dreng. Drengen hedder Hamid, og ham er Clara også blevet rigtig tæt med. De mødes flere gange om ugen til gode snakke og hyggelige oplevelser.

På grund af Claras hårde periode med mobning og andre ting, drømmer hun om at blive socialpædagog eller socialrådgiver, da hun på den måde kan hjælpe andre, der står i den situation, som hun selv stod i, da det var allerværst, da hun på ingen måde ønsker, at andre skal gå igennem det samme som hende.

For Clara har Boblberg givet hende et ordenligt skub i den rigtige retning, da hun er blevet tvunget til at være mere åben, hvilket har hjulpet meget. Selv mener hun, at hun er kommet tilbage til den Clara, hun var, da hun var mindre – dengang hun ikke blev mobbet. Derfor er hun også dybt taknemmelig for Boblberg og er derfor også stadig aktiv på platformen.

”Ideen om en fællesskabsplatform er fantastisk – man kan finde ALT!”

- Clara

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her